Timanttiset juhlat ja värien leikki mekolla


Kevät on jännää aikaa, jotkut asiat saatetaan loppuun ja samalla valmistaudutaan uuteen. Asioista luovutaan ja samalla niiden loppumista juhlitaan. Ja juhlat on hyvä. Vaikka joskus syy juhlien järjestämiseen tuntuisikin itsestä pieneltä tai vähäpätöiseltä, niin ihmisten yhteen tuominen on aina epäitsekästä ja yleensä tuloksena on hersyviä keskusteluja ja muistoja, joille voi hymyillä pitkään.

Me juhlimme viime viikonloppuna veljen ihanaa rouvaa, joka sai valmistuneen paperit kouraan ja siirtyi työelämään rautaisena ammattilaisena. No, työelämässä hän on kyllä jo ollut pitkään ja rautainen sitäkin pidempään.
Minun mieleni oli kepeä, kun sain pukea päälleni uuden mekkoni, joka on huudellut kaapista jo hetken haluaan tulla käyttöön. Se on hallitusti hyvin värikäs ja sirot spaghettiolkaimet sekä malli muutenkin ovat mukavaa vaihtelua edellisiin juhlamekkoihini. Tämä luomus sai heti huomioni, kun sen kaupan rekissä huomasin.

Korviin valikoitui Dottin vaaleat, hieman marmoria muistuttavat korvikset. Kun 13-vuotias pikkuveljeni huomasi korvikseni, keskustelumme meni jokseenkin näin:

Veli: "Sulla on timantit korvissa."
Minä: "No mä oon niin timanttinen tyyppi."
Veli: "Timantit on ikuisia."

Heh, tämän mun vaatimattoman lauseeni jälkeinen pikkuveljen toteama viisaus pätee kyllä moneen asiaan elämässä. Ja arvaatte kyllä mikä biisi soi loppupäivän päässä. Niinpä.

 


Muita kesän juhlia odotellessa! Timanttista päivää. 


Henna


mekko / Samsoe&Samsoe, jakku / mbyM, kengät / Espanjan tuliaisia, korvakorut / Dotti

Kommentit