Lakeuksilla karkelot


Olimme viikko sitten pohojammaalla juhlimassa häitä ja tällä kertaa viihdyin tyttömäisessä ja hiukan vintage- henkisessä koltussa. Lakeuden ääriin jatkuvat maisemat vaikuttavat minuun seesteisyydellään ja aistii sen, kuinka pellot ja metsät tekevät hiljaista, mutta jatkuvaa muutosta.


Nuo tiet tuntuvat jatkuvan ja jatkuvan. Ehkäpä harkitsin hetken korkokenkien riisumista, kakunpalan nipistämistä evääksi ja tutkimusretken aloittamista. Palasin kuitenkin kiltisti juhliin tanssin ja onnellisuuden ääreen.

Tänään on Tampereella mahtavan sininen taivas ja kirkas aurinko, mutta täytyy kyllä todeta, että minusta ilmassa on jo aavistus syksystä ja itseasiassa se on aika mukavaa. Kesän jälkeen syksy jotenkin raikastaa kaiken. Älkää kuitenkaan huolestuko kesän rakastajat, uskon että kesä viipyy vielä tovin.

Ainiin, tänään on taas Ravintolapäivä, joten jos löytyy intoa etsiä uusia kulinaristisia nautintoja tai kokeilla oman raflan pitämistä, niin tänään se on mahdollista. Eläköön yrittäjyys ja yhteisöllisyys! Eläköön villit pellot ja uskollinen syksy.


Henna


mekko / Michael Kors, kengät / Espanjan tuliaiset, korvikset / Dotti


Kommentit

  1. Ihania kuvia ja maisemia sekä ihanan iloisen oloinen blogi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja mukavaa kun olet tänne löytänyt lueskelemaan. :)

      Poista

Lähetä kommentti