Luonnollista hiuksille

Yhteistyössä Natural Goods Company


Mukavaa keskiviikkoa kuomat! Viikko on taas puolessa ja päätin tulla tarinoimaan parista uudesta löydöstä. Luonto ja luonnollisuus on asioita, joille peukutan kovasti, mutta luonnonkosmetiikka on minulle jostain syystä vielä melko tuntematonta aluetta ja olenkin vasta viime aikoina alkanut tekemään tutkimusretkiä sen maailmaan. Kirjoitin aiemmin luonnonkiharasta hiuspilvestäni, jossa on omat niksinsä ja tarpeensa ja nyt kesän ja Floridan kuuman auringon jäljiltä hiukseni ovat janonneet hyvää hoitoa. Lisäksi töiden alettua teatterissa hiukset ovat usein käsittelyssä ja pestävinä, joten kiljuinkin riemusta, kun Natural goods company antoi minulle testiin luonnonmukaisia hiustenhoitotuotteita, jotka ovat sertifioituja ja ekologisia!
Madaran Nourish & repair shampoo ravitsee ja Nourish & repair hoitoaine ravitsee ja korjaa kuivia ja käsiteltyjä hiuksia. Molemmat tuotteista sisältävät nokkosta ja qvitten- hedelmää. Nokkonen sisältää runsaasti A- ja E-vitamiineja sekä mineraaleja, jotka ravitsevat ja suojaavat ja qvittenin hapot taas pehmentävät hiuskuituja, tuoden pehmeyttä ja kiiltoa. Tykkään siitä, että nämä vaahtoavat hyvin ja ovat riittoisia, lisäksi molemmissa on kivan erikoinen ja erilainen tuoksu! Tuoksu ei ole esanssinen tai teollinen, niin kuin useissa hajustetuissa hoitotuotteissa, vaan nokkonen ja luonto puskevat miellyttävällä tavalla läpi.
Pesun jälkeen viimeistelin hoidon Santen hiuksiinjätettävällä, moringahedelmän siemenuutetta sisältävällä Balm care hoitovaahdolla. Vaahto kosteuttaa ja suojaa ja tuoteselosteessa hoitovaahdon sanotaan jäntevöittävän luonnonkiharaa hiusta, joten tämä tuote sopii erityisesti kohtalontovereilleni! Olen laittanut hoitovaahtoa kosteisiin hiuksiin ja vaahtoinen koostumus levittyy ja häviää nopeasti hiuksiin, mutta ei jätä öjyistä tai tahmeaa fiilistä.
Itselleni näistä tuotteista ainakin jäi kovin miellyttävä ja lempeä kokemus. Sen lisäksi että hiukset tuntuvat näiden aineiden jälkeen pehmeiltä ja tuoksuvat raikkailta, niin myös mieli on jotenkin kovin hyvä. Natural goods company on pieni yritys, joka sanoo rakastavansa PUHTAUTTA, LUONNOLLISUUTTA JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYTTÄ - näillä avainsanoilla ei voi mennä kovin pieleen! Heidän verkkokaupastaan löytyy lisää aarteita, jotka kannattaa käydä tsekkaamassa. Näitä testaamiani hiustuotteita voi löytää myös esimerkiksi Ruohonjuuresta.

Näin minäkin etenen, pienin askelin kohti kokonaisvaltaista hyvää oloa ja eikös sanota, että se on tie myös kokonaisvaltaiseen kauneuteen? Ainakin suihkuhetket ovat astetta mukavampia, ah!


Henna


ps. Vielä on aikaa lähettää kuvia FACE YOUR FEAR- arvontaan!

Instagramissa löydät blogin @kaikuvanaKommentit