Ei ihan kaikkea tavitse perustellaYritän välttää ostamasta astioita turhaan. Jokaiselle juhlalle ei tarvitse olla omaa teemaan sopivaa astiastoa, yksittäiset haja-hankinnat löytävät harvoin käyttöön ja jos heltyisin kaikkien kauniiden astioiden edessä, emme kohta itse mahtuisi keittiöömme. Lempi-kahvikupit toki ovat asia erikseen! Haluan, että astiat miellyttävät silmää ja on mukavaa, jos astioilla on tarina, mutta jos ne eivät silti täytä tehtäväänsä käytössä, niin ovatko ne säilyttämisen arvoisia?

Viime viikonloppuna sydän yskähti Kaapelitehtaan joulumarkkinoilla erään pöydän kohdalla. Ajattelin ensin järkevästi, että me emme tarvitse näitä syötävän söpöjä, sydäntä lämmittäviä ja äärimmäisen pieniä kippoja ja lautasia. Rationaalisuus kuitenkin unohtui, käännyin kannoillani ja palasin ostamaan nämä kaksi Piret Kändlerin suloista astiaa.

Ei kaikkea tarvitse perustella.

Sitä paitsi, näissä on sirkus-aiheisia kuvia - kuinka mahtavaa! Nämä vetosivat tunteisiin ja se riitti perusteluksi tällä kertaa. Uskon, että ne löytävät käyttötarkoituksensa; laitan niihin vaikka rusinoita ja manteleita tai ehkä soijaa ja wasabia.
Tuleeko teillä osteltua astioita impulsiivisesti vai ovatko ne aina pitkän harkinnan ja tarpeen luoma tulos? Heitätkö kauan kaapissa käyttämättömänä olleet astiat eteenpäin?

Ai niin, Berliinin matka lähestyy! Jos löytyy hyviä vinkkejä siitä, mitä tehdä ja nähdä, niin vielä ehtii ne kirjoitella kommentteihin. Ja tästä tulikin mieleen, että pari tuttua on sanonut, että heidän kirjoittamansa kommentit eivät ole jääneet näkyviin ja testailin itse kommentoimalla itselleni heh. Kommentointi onnistui ainakin laittamalla "Kommentoi nimellä"- kohtaan "Nimetön". Jos blogin suhteen on jotakin häikkää tai muuten haluat laittaa palautetta tai vinkkejä, niin lueskelen postia osoitteessa: kaikuvana@gmail.com

Mukavaa keskiviikkoa!


Henna

Kommentit