Lahjomista ja se kaunis ulkokuoriTykkään ostaa ja antaa lahjoja. On mahtavaa, kun löytää lahjan, mistä tulee vahvasti juuri tietty henkilö mieleen ja tietää, että lahja tulee olemaan pidetty. Ehkä vähän hedonistista, mutta lahjojen antamiseen kuuluu myös se mielihyvän tunne minkä itse saa lahjaa antaessaan. Vaan eihän sekään väärin ole.

Tulen aika isosta perheestä ja kun naimisiinmenon myötä elämään on tullut myös toinen perhe sekä sisarusten elämään ajautuneet puolisot, niin joukko mille lahjoja hankitaan on kasvanut isoksi. Säännöllisesti joku aina heittää, että mitä jos ei tänä vuonna ostettaisikaan lahjoja. Varsin hyvä idea, mutta mä en ole vielä tästä ehdotuksesta innostunut. Tiedän, että lahjat eivät tee joulua ja krääsä ei kiinnosta, mutta pidän kovasti siitä yllätyksellisyydestä, mitä pikku paketteihin liittyy.
Lisäksi eräs merkittävä syy rakastaa lahjoja: PAKETOINTI.

Se on niin hauskaa. Toisille välttämätön paha, minulle ilo ja osa lahjaa! Peukutan kaikelle kierrättämiselle paketoimisen suhteen, sillä onhan se kamalaa mikä määrä tulee jätettä vain sen takia, että joku saa repiä paketin auki. Itse koitankin avata paketit innostuneen hillitysti ja käyttää paperit uudestaan. Lisäksi kaikenlaiset lehdet, kauniit mainokset, kaupoista saadut paperipussit ynnä muut ovat oivaa paketointi materiaalia.
Tänä jouluna kuitenkin tein radikaalin tempun ja ostin kaksi rullaa kaunista House Doctorin joulupaperia. Kauniiden kuosien lisäksi hihkuin sen takia, että paperit ovat kaksipuoleisia; neljä kuosia kahdessa rullassa. Nerokkuutta. Paketeista saa mukavasti saman tyylisiä, mutta kuitenkin oman näköisiä ja paperin kanssa voi leikitellä esimerkiksi kääntämällä toista puolta vähän näkyviin. Pienestä taidan minäkin tulla onnelliseksi!Minä lähden kohta liitelemään kohti Saksaa. Loma alkoi tänään ja väsyttää hulluna, mutta nyt pieni irtiotto ja ensi viikolla sitten unta ja sitä lahjomista! Auf Wiedersehen!

Henna

Kommentit