Ne syksyn yllättävät suosikitNämä kuvat otettiin ennen kuin ensilumi satoi. Oli jo viileä ja jotenkin kaikki tuntui odottavan sitä ensimmäistä valkoista. Pitkä villakangastakki ei ollut kuitenkaan viimassa yhtään liikaa! Olen rakastunut pitkiin takkeihin ja ajatus siitä, että lyhyt ihminen ei voi käyttää pitkää takkia, on lentänyt romukoppaan. Tämä Minimumin harmaa takki ihastutti skarpilla muodolla sekä täydellisellä värillä ja jaksan ihastella sitä aina kun sen päälleni puen. Eikös se ole hyvän hankinnan merkki?

Myös Länsilakin kippari- henkinen hattu on tämän syksyn hankinta. Tämän tyylinen hattu on jo pitkään ollut etsinnässä ja nyt vihdoin löytyi sellainen, joka on makuuni tarpeeksi yksinkertainen ja syvä.


Kaksi asiaa on tehnyt rytinällä paluun vaatekaappiini; viininpunainen väri sekä poolokaulus. Viininpunaiseen tuli joskus ähky ja halusin uusille, raikkaille vesille ja poolokauluksen olen mieltänyt epämukavaksi ja kaulan epäimartelevasti nielaisevaksi.

Toisin on nyt. Oodi vanhalle ystävälle viininpunaiselle ja malja uudelle ystävälle, joka kaulaa lämmittää!

Nämä kuvat otettiin kosken kupeessa ja mietin taas, että on se Tampere vaan kaunis kaupunki. Sopivan suuri, mutta kuitenkin pieni. Sopivan tuttu, mutta täynnä yllätyksiä.


Hennatakki / Minimum, paidat / vintage, farkut / Levis, kengät / Clarks, hattu / LänsilakkiKommentit