Loma-friidu lenkkareissa


Hola! Kotona taas. Barcelona oli upean keväinen ja eläväinen ja tajusi jotenkin jälleen, kuinka pitkä talvi onkaan taas eletty. Mutta sieltä se kevät on tulossa, ei vaan vielä ole ihan tänne taajuuksille ehtinyt! Mun tämän kevään vaate-rakkaus on tuo R/H:n ihana hiekanvärinen bomber ja kuljinkin reissulla ahkerasti se ylläni. Bomber- takki ylipäätään tuntuu herättävän tunteita puoleen ja toiseen, toiset rakastavat ja toiset vihaavat sitä 90-luvun viboineen. Mä voisin sanoa, että omalta kohdaltani sen rentous osuu ja uppoaa!
Me otettiin reissu rennosti, vaelleltiin kaupungin kujia ja istuttiin kahviloissa. Melkoisen monta espressoa ja cervezaa tuli nautittua ja ihmisiä oli hauska tuijotella. Kaikki mistä lie, keskellä omaa elämäänsä, mutta sen hetken saman kaupungin kujilla.

Takki oli pääosin päällä, mutta tuulettomassa ja aurinkoisessa paikassa viihdyin välillä ihan hihattomalla. Niin ja nenän onnistuin auringossa kuitenkin polttamaan, oh well.. Näissä kengissä mä suurimmaksi osaksi painelin, mikä ihana mukavuus! Niken kevyet lenkkarit sopivat yllättävän hyvin jopa mekon kanssa ja kun niiden makuun pääsi, ei jotenkin halunnut luopua. Lenkkarithan ovat ikuisuus-hitti ja usein arjen pelastus, mutta viime vuosina ne ovat erityisen vahvasti raivanneet tiensä lähes jokaiseen arjen tilanteeseen ja niitä yhdistellään rohkeasti asun kuin asun kanssa.Iskeekö bomber ja lenkkarit sun tyyli-hampaaseen vai vihlooko? Nyt Miikkan tekemiä bataattiranskalaisia ja lampaankaretta sekä jakso uutta Sherlock Holmesia. Nam ja nam.

Henna


mekko / R/H, bomber / R/H, kengät / Nike, aurinkolasit / Ray Ban

Kommentit