Punaiset kengät ja kevyt mieli


Viikonlopun kunniaksi pari kuvaa ja kevyttä ajatusta Kanarian auringon alta! Matkoille on hauskaa pakata. Silloin tulee väkisinkin lajiteltua ne lempivaatteet ja tajuaa, että kuinka vähällä tulee oikeasti toimeen. Mitkä vaatteet laukkuun valitsemalla mahdollistan mahdollisimman monta erilaista ja eri tilanteisiin sopivaa yhdistelmää? Tätä voisi soveltaa vaatekaapin karsimiseen noin yleensäkin.


Tällaisessa asussa viiletin useana iltana. Kevyet culottes- housut olivat äärimmäisen mukavat ja suojasivat sopivasti illan viileydeltä. Muitakin vaatteita oli matkalaukku täynnä, mutta jotenkin tartuin ilta illan jälkeen näihin housuihin. Mitä sitä hyvää vaihtamaan. Pätee moneen asiaan.Etelässä pääsee käyttämään sellaisia kenkiä, jotka Suomen oloista johtuen viettävät suurimman osan elämästään kaapissa. Tällä kertaa mukaan valikoituivat aikoinaan Barcelonasta ostetut punaiset korkokengät, mitkä suht korkeasta korostaan huolimatta ovat ihanan mukavat! Mulla taitaa olla kenkä- rakkaussuhde Espanjan kanssa. Olen oikeastaan aina Espanjassa matkaillessani tuonut tuliaisena kengät, aina hääkengistä asti. Tähän syynä on varmasti hyvä hinta- laatusuhde sekä monipuolinen tarjonta.


Nyt nuo kengät ovat taas kaapissa odottamassa otollisempia kelejä ja mieli tuntuu karkaavan enenemässä määrin tulevaan kevääseen. Vaan vielä on pari talvikuukautta edessä, pidetään niitä lapikkaita ja maihareita ilolla! Nyt toivottelen mitä parhainta viikonloppua, meni se sitten punaisissa koroissa punahuulin tai villasukissa.

Henna

housut / United Colours of Benetton, paita / & Other stories, kengät / Barcelonan tuliaiset, laukku / second hand

Kommentit