Kiitos kun piditte huolta


Hyvää sunnuntaita! Äsken satoi rakeita ja meidän takapiha on vienon valkoisen kuorrutuksen peitossa. Lisäksi viime päivinä on saatu kirkkaan auringonpaisteen lisäksi nauttia myös rehellisestä rännästä ja kaatosateesta. Mutta nyt on silti kevät. Sen kunniaksi tuuletin ja kasasin lämpimimmät villavaatteeni ja ne pääsevät odottamaan ensi talvea. Kai se on jonkinlainen riitti, jolloin mieli pääsee siirtymään tulevaan kesään.


Villavaatteitahan ei kannata liian usein pestä ja usein riittää hyvä tuuletus. Käsinpesu on villavaatten kohdalla usein se varmin vaihtoehto. Muista käyttää villavaatteille tarkoitettua pesuainetta ja kuivattaa vaakatasossa. Vaatteet kannattaa ylipäätään säilyttää ilmavasti, jotta ne pääsevät hengittelemään.


Eikö ole muuten ihana tuo kastelupallo? Ja ihan älyttömän kätevä! Täytin sen pari viikkoa sitten Peikonlehden kaveriksi ja vieläkin on vettä jäljellä. Kastelupallo on lasinpuhaltaja Harri Aaltosen käsialaa ja tehty Turussa. Itse ostin sen Raumalta suloisesta puodista nimeltään Mantin Maailma. Varsin hyvä hankinta tällaiselle kasveja rakastavalle lahopäälle.Nyt on villavaatteet huollettu ja seuraavaksi käsittelyyn pääsevät nahkakengät. Kiitos pehmeät ystäväni, kun piditte huolta koko pitkän talven. Kaikki eivät ikinä pääse noin iholle.

HennaKommentit