Vaaleanpunaisia ajatuksia


Se on toukokuu! Vältimme rännän ja pilkkihaalarit ja saimme aurinkoisen vapun sekä parit juhlat täynnä ystäviä ja simaa. Vappu on erikoinen juhla ja se tulee outoine perinteineen aina jotenkin kulman takaa. Ensin on pimeää ja räntää ja äkkiä kaikki paistavat munkkeja, kirkuvia teekkareita kastellaan Tammerkoskessa, kadut ja torit ovat täynnä päämäärättömästi vaeltelevia ihmisiä ja törmäilet leijuviin poneihin ja Minion- hahmoihin. Niille, joiden mielestä vappu on turha juhla, sanon vaan, että minusta pitkän talven kukistamisen kunniaksi voi aivan hyvin puhaltaa pari ilmapalloa, sotkea huulensa sokeriin ja heittää jalkaa kadulla!


Tänään on ollut upea sää ja jalkaan pääsivät Lissabonin matkalta ostetut Tomsit, jotka ovat mukavuuden lisäksi syötävän söpöt! Kaikista sävyistä nämä vaaleanpunahtavat yllättäen saivat sydämeni värisemään ja uskon, että tulemme viettämään kesän tiiviisti yhdessä.


Vaaleanpunainen tuntuu olevan tämän kevään väri muutenkin, eikä ainoastaan minun päässäni. En ole ollut värin suurin ihailija, mutta tänä keväänä se tuntuu ihanan herkulliselta, varsinkin oikeissa sävyissä ja materiaaleissa. Kotiin vaaleanpunaista kevättä tuovat pionit, jotka kukkivat kotona huumaten tuoksullaan. Käyn oikeasti vähän väliä nuuhkimassa niitä ja haaveilemassa tuollaisesta pionin näköisestä hameesta. Ehkäpä esittelen teille seuraavaksi sellaista Carry Bradshaw- tyyppistä tyllihametta haha.Istuin äsken meidän portailla kahvilla, ensimmäisen kerran tänä vuonna, ja oli aika iloinen olo. Okei, kevyttoppatakki oli vielä päällä, mutta sen saattoi unohtaa kun yritti tarpeeksi. Huomiseksi on luvattu toistaiseksi lämpimintä päivää. Pitää ehkä ottaa kirja mukaan, etsiä jokin tuuleton kulma ja yrittää metsästää pari pisamaa.

May the 4th be with you.

Henna


Kommentit