Maiharit ja muita mietteitä


Tällä viikolla on ollut syksyä ilmassa ja olen riemulla ottanut käyttöön ihanat uudet Dr. Martensit, jotka pitkän haaveilun jälkeen eräänä päivänä marssin ostamaan. Vapautan toki varpaat sandaaleihin vielä aina kun voi, sillä tiedän, että näitä maihareita tulen tulevina kuukausina käyttämään rutkasti enemmän kuin uusia glitter- sandaaleitani.

Tiedän, että monet eivät vielä halua ajatellakaan alkavaa syksyä, mutta eipä pieni syys-fiilistely estä elokuun- illoista nauttimista! Minä pidän syksystä. Siinä on raikkautta ja fiilis jonkin uuden alkamisesta. Meillä on jo kynttilöitä sytytelty tasaisin väliajoin ja nurkassa hiljaiseloa viettänyt kaakeliuuni on alkanut kutsua puoleensa- luulen, että syksyn ensimmäiset takkaillat ovat lähellä.Minulla on lähes koko kesän ollut keskiössä työ ja vielä pari viikkoa ovat päivät aamusta iltaan työtä täynnä ennen seuraavaa ensi-iltaa. Sitten aikataulu helpottaa ja huomaan pohtivani, että mitäs sitten kun äkkiä onkin aikaa? Otan kyllä vapaapäivät rauhallisine aamuinen ilolla vastaan, mutta samalla mietin, että mitä syksy tuo ja mitä haluaisin sen tuovan. Vaikka rakastankin seesteisyyttä ja rauhaa kaipaan myös tekemistä ja haasteita.


Tavoitteena on vapaapäivien myötä ainakin keskittyä elämänlaadun parantamiseen lisäämällä säännöllistä ja monipuolista liikuntaa sekä näkemällä rakkaita ihmisiä. Nämä molemmat ovat kärsineet antoisan, mutta aikaa vievän ja fyysisesti haastavan työni takia. Sitten myös monipuolista ruokaa, hierojalla käyntiä, ulkoilua ja kiireettömimä kirpparikierroksia! Lisäksi huomaan toivovani, että syksyllä elämä yllättäisi jollain odottamattomalla ja ihanalla tavalla. Mitä se sitten onkaan.


Hyvien asioiden ja yllätysten syksy tervetuloa! Ennen kaikkea lempeyden ja toistemme huomioimisen syksy. Minä ja mun maiharit ollaan valmiina.

Hennamekko / Samsoe&Samsoe, kengät / Dr. Martens (Pascal)

Kommentit

 1. Martensit ois kyllä niin siistit, mut omalla kengännumerolla alkaisi olla niin kolhot, että taitaa jäädä jatkossakin kauppaan.

  Muuten, ois superkiva, jos blogi aukeasi suoraan mobiililaitteille sopivana versiona. :) en tiedä muista, mut itse ainakin luen blogeja paljon juurikin puhelimella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin mietin tuota, että onko tosi kolhot tällaisella lyhyellä ihmisellä ja osa malleista tuntuikin sellaisilta. Tämä malli (Pascal) oli kuitenkin pehmeää ja hyvin istuvaa nahkaa ja tuntui ihan erilaiselta, kuin ns. klassikko kenkä. Suosittelen kokeilemaan!

   Ja kiitos vinkistä! Olen tuota mobiili- asiaa miettinytkin. Täytyyhän blogin olla mahdollisimman helppo lukea. :)

   Kivaa viikkoa!

   Poista

Lähetä kommentti