Aina on jonkun kevät, jonkun syksy


Nämä kuvat napattiin tammikuussa, kun vietimme tämän vuoden ensimmäistä kevättämme. Roomassa oli aurinkoista ja jopa Italian mittapuulla hämmentävän lämmin tammikuuksi. (Rooman reissusta voit lukea enemmän täältä ja täältä!) Miten ihana fiilis se onkaan, kun tajuaa, että voi kulkea ilman hattua, takki auki ja silti on lämmin. Sitä on kevät, välillä vähän kylmä, mutta tuntuu silti hyvältä.


Aina joku elää syksyä ja toinen kevättä. Ihan oikeasti ja sitten noin vähän niin kuin elämässä. Arto Mellerin sanoin; aina on jonkun kevät, jonkun syksy. Joku jo saa, kun toiselta odotetaan kärsivällisyyttä, joku etsii, kun toinen jo löytää, jonkun aika on saada loistaa ja toisen odottaa. Toisella on vähän apeaa ja toisella elämä sykkii.


Kevättä kannattaa silti odottaa! Onneksi myös syksyä voi rakastaa- ainakin oppia rakastamaan. Kun aina ei voi olla valossa, kokea elinvoimaisuutta ja sitä, että kasvaa ja kukoistaa, niin silloin pitää nähdä hämärän kauden rauha, raikastava tuuli ja syvenevät värit.

Okei, vähän runollista vertauskuvineen, mutta joskus se on paikallaan. Toivotaan, että ulkona lämmittävä kevät tuo valoa meille kaikille. Otetaan jäätelöä ja kahvia ja tuijotetaan, kun vihreää kasvaa! Se tekee hyvää.

Henna

Kommentit