Aikatauluttoman ajaton ajannäyttäjä


Loma ja liikuttavan lohdullinen ja hyväksyttävä laiskuus. Aikatauluton ajanjakso ja armollisuus päättää itse menemisistään ja tulemisistaan. Hyvä aika käyttää kelloa, sillä voi nauttia sen esteettisyydestä täysillä, tuntematta kellon kahlitsevuutta. Aika proosallista? Niinpä kai.

Olen muodostanut suhteen rannekelloon vasta parin viime vuoden aikana. Kyllä minulla oli pienenä tyttönä oma kello, mutta en sitä ikinä tottunut käyttämään ja niinpä se jäi. Siitä lähtien, kun oman puhelimen sain, se on toiminut minulla myös kellona. Pari vuotta sitten kuitenkin huomasin Lahdessa silloin vielä toimineessa Saint Louis Storessa valikoiman näitä kauniita Triwa kelloja ja erityisesti tämä yksilö nahkaisella punotulla rannekkeella kiehtoi. Mieheni sen minulle sitten osti lahjaksi ja vaimo hykerteli innoissaan.
Triwa on vuonna 2007 Tukholmassa perustettu kellovalmistaja/ merkki. Minun silmääni kelloissa viehätti niiden kaunis, mutta hyvällä tavalla rouhea tyyli. Näitä voikin kutsua hyvin unisex kelloiksi, sillä uskon, että kuka tahansa voisi löytää mallistosta itseään miellyttävän. Ostopäätöstä helpotti myös tieto, että kelloissa käytetään kasviparkittua ja ympäristöystävällisesti valmistettua nahkaa Tärnsjö Garveri- nimiseltä ruotsalaislta tuottajalta, jonka työstämät nahat tulevat ruotsalaisilta pientiloilta.
Triwa kelloja löytyy useista liikkeistä, joita googlettelemalla löytyy. Jos itse olet ajannäyttäjää vailla, tämä on hyvä vaihtoehto tsekata, kivoja ovat. Niin ja ainahan kello näyttää hyvältä, kun kuvailee sitä vasten kirsikankukkia täynnä olevaa puuta.


Henna


paita / Tiger of Sweden, farkut / Tiger of Sweden, kengät / Converse, kello / Triwa, aurinkolasit / Ray Ban

Kommentit