Kaikuvana!


Hei siellä! Tässä se on, minun blogini.

Olen jo useamman vuoden seuraillut, kuinka blogeja on syntynyt kovaa tahtia ja niiden lukijoille on vain jäänyt tehtäväksi etsiä merestä ne omat suosikkinsa. Olen itsekin kerännyt blogeista ideoita ja helmiä arkeen sekä vain nauttinut lukuhetkistä kauniin kuvin höystettyjen tekstien äärellä. Mieleeni on aina välillä noussut ajatus oman blogin aloittamisesta, sillä siinä yhdistyisivät monta asiaa joista pidän; kirjoittaminen, valokuvat, visuaalisuus sekä mahdollisuus jakaa kauniit ja kiinnostavat asiat.

Blogini Kaikuvana odotteli tuloaan, mutta on nyt tässä, raikkaana ja valmiina elämään elämää kanssani. Se on vielä raakile ja määrittelemätön, mutta tarvitseeko kaikkea aina määritellä! Blogin nimeä miettiessä pyörittelin ja maistelin erilaisia suomalaisia sanoja. Olen aina pitänyt suomenkielestä ja sanoilla leikkimisestä, joten sitä kautta nimi Kaikuvana löytyi ja tuntui hyvältä ja tutulta. Sanaa jaottelemalla nimestä löytyy erilaisia merkityksiä.

Minähän se tuossa myhäilen, 158cm täyttä terästä. Tai ainakin vähän terästä ja päälle paljon hammashymyjä, haaveiluja ja huonoja vitsejä. Olen siis Henna, 28-vuotias näyttelijä- laulaja ja asun Tampereella ihanan miekkosen rouvana. Täällä asutamme pientä, mutta rakkaudella laitettua vuokra-asuntoamme ja unelmoimme matkoista ja omasta talosta - kuitenkaan unohtamatta arjen suloisuutta.


Kaikuvana on lifestyle- blogi, joka käy ruohonjuuritasolla, mutta ei pelkää huikennella ja hullutella. Matkustelua, sisustusta ja kulttuuria, ihmisiä, retkiä ja muotia, kirpparilöytöjä, kokemuksia ja kokeiluja - siitä kaikesta koostuu tämä tilkkutäkki!

Tervetuloa mukaan!


Henna

Kommentit