Vein linnut puistojuhliin


Sunnuntai, villasukat ja pitkä aamiainen. Ehkäpä vielä santsikuppi kahvia. Rakastan hitaita aamuja ja mahdollisuuksia, joita vapaapäivä mukanaan tuo. Niitä voi sitten oman mielensä mukaan toteuttaa tai jättää toteuttamatta.

Sunnuntai on mitä mainioin päivä erilaisille tapahtumille ja puistojuhlille. Tänään Tampereella järjestettiin ensimmäistä kertaa Kadulla!- tapahtuma, joka valtasi Hämeenpuiston. Puistosta löytyi käsitöitä, katuruokaa, katusoittoryhmiä ja vaikka mitä ihmeteltävää. Kun itse Hämeenpuistoon saavuin, minut toivotti tervetulleeksi Hämeen partiopiirin paraati raikuvine huutoineen.


Seuraavaksi askel kävi Keskustorille, jossa järjestettiin aina niin odotettu peräkärrykirppis. Olin odottanut tätä päivää ja niin oli näköjään muutama muukin. Kansaa oli vaeltanut sankoin joukoin vapauttamaan myyjiä turhista tavaroistaan ja oli oikein työn takana päästä pöytien ääreen. Pujahtelin ja sukkuloin parhaani mukaan, kuitenkin mieli keveänä. Mitä pienestä ruuhkasta, kun pitkän talven jälkeen kaduilla on elämää ja tapahtumat kutsuvat ihmisiä ulos.


Johtuneeko viileästä ilmasta, minun ostokseni koostuivat leviksen farkuista ja harmaasta, sopivasti liian isosta villapaidasta. Eivät ehkä ihan nappiostoksia kesän helteisiin, mutta ehkäpä kääriydyn syksyllä tyytyväisenä villapaitaani tätä löytöretkeä muistellen!

Nyt linnut paidassani kertovat keväästä.


Hennatakki/ second hand, farkut/ Levi´s, paita/ Poola Kataryna, kengät/ Clarks, laukku/ Adax

Kommentit