Ajatuksia matkustamisesta


Koti alkaa näyttää siltä, että jotain on tapahtumassa. Siellä sun täällä on vaatekasoja, purkkeja ja purnukoita sekä epämääräisiä muistilappuja. Kyllä, matka alkaa olla käsillä! Kerroin tuossa taannoin, että olemme lähdössä Floridaan (jutun pääset lukemaan täältä) ja pian on sen aika, mieli tosin on jo jatkuvasti menossa. Pakkaamiset alkavat olla aika hyvässä mallissa, emme nimittäin aio hirveitä määriä tavaraa mukanamme raahata (niin ja täytyyhän löydöille jäädä tilaa!). Yritän miettiä mukaan mahdollisimman monipuolisia vaatteita, jotka käyvät niin ravintolaan, kuin huvipuistoissa remuamiseen ja olisivat tietysti mahdollisimman kevyitä ja hengittäviä.

"My home is where I lay my hat."Aina kun on lähdössä matkalle, tuntuu, että maailma on auki ja se tuntuu mahtavalta. Joo, ehkä vähän kliseisesti sanottu, mutta tottahan se on. Koti on aina koti, mutta uudet paikat ja kokemukset tuo sellaisen hyvän kutkutuksen ja tarpeellisen ravistelun arjesta ja tottumuksista.

Vielä saa heittää viimeiset Florida- vinkit ja toivottavasti minulla on sitten jotain inspiraatioksi takaisin tullessa! Muutamia postauksia tässä on tulossa matkan aikanakin ja ehkäpä jonkun jutun saan rustattua suoraan sieltäkin.

Heittäkää talviturkit, viekää olohuone ulos ja nauttikaa kesästä!


Henna

Kommentit