Kaksi kovaa kattausta Tampereella


Me muutimme Tampereelle syksyllä, mutta luulin tuntevani kaupungin hyvin, sillä olemme molemmat asuneet täällä päin aiemmin ja tehneet tutkimusretkemme Rauhaniemen rannoilla ja Pyynikin kujilla. Olen kuitenkin saanut todeta, että paljon on paikkoja, joista minulla ei ole ollut aavistustakaan, kuten suuri määrä erilaisia ravintoloita ja kuppiloita. Tampere on pullollaan erilaisia ravintoloita ja hyvää ruokaa saa monesta paikasta. Tässä pari hauskaa ja tosi erilaista makuretkeä tarjoavaa paikkaa!

Ensimmäisenä Ravintola Wanha Tappi Nekalassa. Ei välttämättä tulisi ensimmäisenä mieleen poiketa tänne syömään, mutta suosittelen visiittiä; sisällä on rento tunnelma, hauska sisustus ja hyvää ruokaa! Minun täytyy myöntää, että omat ruokailukokemukseni rajoittuvat Wanhassa Tapissa herkullisiin siipiin. Ne vaan ovat hyviä aina silloin tällöin. Kuvia ruokailusta ei ole, sillä siivet eivät todistetusti ole mitään ensitreffi- ruokaa ja meno sen mukaista! Jos ei siipien ystävä ole, niin Wanhasta Tapista saa kyllä myös monenlaista muuta ruokaa salaateista monipuolisiin annoksiin.

Toiseksi kattaukseksi pääsi äärimmäisen ihana intialainen ravintola Nanda Devi. Listalta löytyy kaikkea mitä intialaisen ruoan ystävä vain voi toivoa - tai ihan vaan hyvän ruoan ystävä!
Tämä on hyvä paikka myös kasvissyöjälle ja viikonloppuisin Nanda Devissä tarjoillaan Juhlapöytä, mistä voi sitten maistella kaikkea oman mielen mukaan.


Mikä on sinun lempiravintolasi Tampereella? Missä kannattaa ehdottomasti käydä?


Henna

Kommentit