Kesän kevein reppu by RARA


Ensimmäinen mielikuva "pikkurepuista" tulee jostain 90- luvulta. Silloin sellainen piti olla, kenties farkkua tai jotain kirkasta kuosia, ja se kivasti keikkui selässä. Tämä mielikuva sai väistyä, kun reilu vuosi sitten menin RARA:n ystävämyyntin Helsingissä ja pian huomasin, että lähdin sieltä, en yhden, vaan kahden pienen ja suloisen repun kanssa! Mitä tapahtui?! No, aina ei voi kauneutta vastustaa tai valita. Nämä pienet reput sulattivat minut tyylikkyydellään ja laadullaan. Tässä ostosreissussa mahtavaa oli se, että tiesin täsmälleen kuka tuotteet oli tehnyt ja missä! RARAn kengät, laukut ja asusteet ovat jalkinemuotoilija Veera Tuomisen käsialaa. Tuotteet valmistetaan käsityönä pohjoismaisesta kasviparkitusta nahasta Riihimäellä.

Tällainen selässä ei turhia paineita tai painoja tunne! Ihana vaihtoehto pikkulaukulle; sisään mahtuvat kätevästi juuri ne tarvittavat.

Jos mielessä on ollut uusi laukku tai vaikkapa uniikit nahkakengät, niin käypä kurkistamassa RARAn nettisivuilla. Lisää RARAn kauniita tuotteita löydät täältä. Tampereelta RARAn tuotteita voi löytää Super Mukavasta.


Henna


hame / R/H, paita / Lille-lle, bleiseri / second hand, reppu / RARA, käsikoru / vintage

Kommentit