Kuhmoisten helmi, sisustusliike Kapsäkki


Siinä se nököttää, tuo Kuhmoisten aarreaitta. Ensikosketuksen tähän sisustamisen erikoisliikkeeseen sain viime kesänä, kun poikkesimme sisään mökkireissulla - ihastuin. Pariskunnan pyörittämä Kapsäkki toimii hurmaavassa vanhassa puutalossa ja pihapiiristä löytyy vielä kaksi ulkorakennusta täynnä sisustustavaraa, pientä ja suurta. Löytöjen lisäksi liikkeessä haahuillessa voi mukaan tarttua ainakin kanootin täydeltä inspiraatiota ja ideoita.


Tuotteita löytyy sisälle ja ulos ja tyylillisesti monipuolisesti aina maalaisromanttisesta retroon ja rustiikkiin sekä pelkistettyyn skandinaaviseen. Minusta on mukavaa, että täällä ei myöskään värejä pelätä, vaan tämän hetken hittien, valkoisen, harmaan ja mustan, rinnalla löytyy myös värejä.


Minähän odotetusti kiertelin silmät ymmyrkäisinä ja olisin riemusta kiljuen kantanut tavaraa kotiamme kaunistamaan. Hillitsin kuitenkin itseni ja mukaan valikoitui hurmaavan vihreä viltti ohuilla raidoilla. Miksei sitä voisi levittää vaikka pöytäliinaksikin, mutta ensimmäisenä mieleen tulivat parveke ja kesäillat vilttiin kääriytyneenä. Tämän suojiin jää ilolla. Kiitos taas Kapsäkki - ehkäpä tästä tulee mökkireissujen traditio!

Kapsäkin nettisivuille pääset täältä.


Henna


Kommentit

  1. Hei, tuttu kauppa! Niin ihana. Mun appivanhempien mökkihän on Kuhmoisissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin myös mun appivanhempien! Helppo poiketa matkalla täällä. ;) kaikenlaista kivaa on kyllä kauppa täynnä!

      Poista

Lähetä kommentti