Kun on sauna kuumana ja laiminlyötyjä ajatuksia


Rauhaa ystävät. Terveiset pieneltä, mutta herkulliselta saarelta! Me tulimme aloittamaan loman tänne, minä pötköttelemään parvelle ja mies kuuli kalojen kutsun. Tämä on söpö pieni mökki, joka tupsahti elämääni Miikkan mukana ja sittemmin olemme tulleet hyviksi tutuiksi. Hiljaisuudessa on hyvä kuunnella tuulikellon helinää ja niitä ajatuksia, jotka ovat jääneet kiireessä kuulematta.


Olin pakannut pienen ässän hihaani maksimoidakseni hemmottelun sauna-hetkiin. Laveran puhdistava kasvonaamio oli minulle uusi tuttavuus ja täytyy sanoa, että kasvonaamiot muutenkin ovat varsin vieraita. Tarpeeseen ne varmasti kuitenkin tulisivat, varsinkin kun teatterityössä joudun käyttämään jatkuvasti paksujakin meikkikerroksia. Hieroin naamion nassuuni ja annoin vaikuttaa noin 10 minuuttia. Pesun jälkeen kasvot tuntuivat kivan pehmeiltä ja lopuksi vielä pulahdus järveen. Eläköön vähämeikkinen kesä!


Nyt se tuulikello ei enää vienosti helise, vaan ennemminkin hengästyneesti kilkuttaa puhurin merkiksi. Tää muikkeli menee saunan suojiin! Hei siis ja mukavaa kesäkuun ensimmäisen päivän iltaa.


Henna


p.s. Voit seurata blogiani helposti Bloggerin, Facebookin ja Bloglovinin kautta. Reitin näihin kaikkiin löydät blogini oikeasta laidasta!


Kommentit