Kun vaatteet ovat liikaa


Moi kuomat! Viimeiset pari viikkoa olemme viettäneet Floridan auringon alla. Välillä on vaikea uskoa, että se on sama aurinko, joka Suomessakin näkyy! Kirjoittelin matkasta jo aiemmin täällä ja täällä ja nyt olemme vihdoin reissussa. Olen nauttinut suuresti kaikista ihmetyksistä sekä erityisesti laatuajasta Miikkan kanssa. Irtiotto Suomesta on tehnyt hyvää, mutta saanut myös näkemään kirkkaasti ne asiat, joita Suomessa rakastan. Samalla myös tajuaa, kuinka eksoottisessa paikassa elämme. Suomenkieli herättää kiinnostusta ja maahan liittyy kysymyksiä ja mystiikkaa.

Tällä hetkellä nautin kuitenkin täysillä tästä kuumuudesta. Välillä hiki meinaa olla tuskanhikeä, mutta en valita, sillä tällaista ei Suomessa koe. Kuumuus tuo omat haasteensa pukeutumiseen, sillä mitä pukea, kun vaatteet ovat liikaa?! Bikineissä en kuitenkaan ole viitsinyt kaupungilla painella, vaikka rantakaupungeissa sitä ei edes välttämättä pidettäisi kummallisena. Liikaa ei voi vaatteita päälleen ripustaa, mutta toisinaan olisi mukava pitää vaatteita, jotka suojaavat auringolta, mutta tuntuvat silti iholla viileiltä ja mukavilta. Löysin Miamin pienestä puodista tämän ihanan ja hengittävän kimonon, joka hurmasi minut heti. Vaate, joka sopii sekä aurinkoon, että illan viileyteen.

Kimonossa on sopivasti boheemia henkeä ja se on helppo heittää päälle lähtiessä - muista vaatteista ja asusteista riipuen se sopii melkeinpä mihin vaan. Pidän vaatteen raikkaista väreistä ja ne korostavat kivasti päivettynyttä ihoa. Näissä kuvissa tosin lähinnä vaaleaa ja kiiltävää sellaista.

Mikä on sinun luottovaatteesi tai kikkasi kuumiin päiviin?

Lisää matkasta kirjoittelen, kunhan olemme taas kotona Tampesterissa. Laitetaas tähän loppuun vielä mainio reissu-biisi Mark Ronsonilta, jossa mukana hurmaava Bruno Mars. Jospa se houkuttelisi lämpimät kesäsäät myös Suomeen. Hot damn!

Henna


farkkushortsit / American Apparel, toppi / Only, kimono / elan

Kommentit