Miten seurata blogia?


Hurlumhei ja hurmaavaa päivää. Olen aika fileissä eli fiilareissa eli fiiliksissä tämän blogin raapustelusta ja kiitos teille kaikille ihanille, jotka olette blogini ääreen löytäneet ja sen seurassa viihtyneet! On ollut mukava huomata, että tänne on löytänyt tuttuja ja tuntemattomiakin. Siskon mies tosin sai luun kurkkuun toteamalla: "Aika kälynen blogi." Hetken aikaa tämä käly nieleskeli sanaleikin äärellä ennen ymmärrystä. No, onhan se hauska.

Kommentoida saa ja juttu-ideoita otan ilolla vastaan! Olisi mukavaa, että tämä blogi voisi olla sellainen paikka, missä minä en ainoastaan olisi äänessä vaan myös te voisitte jakaa mietteitänne siitä mitä jutut herättävät - ja muutenkin. Se käy helposti kommenttiboksin kautta ja se löytyy jokaisen tekstin lopusta. Sinun ei tarvitse olla kirjautunut, jotta voit kommentin jättää.

Kuinka seurata blogia vaivatta?

Helppo väylä seurata blogiani on BLOGLOVIN. Bloglovin on palvelu, johon päivittyvät suoraan kaikki artikkelit, tosi kätevää! Voit seurata blogiani Bloglovinin kautta TÄÄLLÄ.

Eräänlainen suomalainen vastine Bloglovinille on varsin uusi Blogipolku ja blogini löydät TÄÄLTÄ.

Blogillani on sivut myös Facebookissa, jonne päivitän uusimmat artikkelit. Tykkää ja seuraa blogiani Facebookin kautta TÄÄLLÄ.

Lisäksi voit liittyä blogin lukijaksi painamalla sivun reunassa olevaa "Liity tähän sivustoon" painiketta. Helppoa ja kätevää.

Instagramissa blogi löytyy nimellä @kaikuvana .


Millaiset jutut ovat sinun listasi kärjessä, mistä haluaisit lukea postauksen? Huudan huraata jokaisen villinkin ehdotuksen ja kommentin edessä! Turhaa kainostelua on tässä maailmassa jo tarpeeksi.

Meinasin äsken kirjoittaa tähän loppuun sateiset terveiset, sillä Tampereella tuli vettä niin, että moro vaan. Nyt kuitenkin tuli äkillinen valaistuminen ja taivas on sininen. Mahtavaa! Tuuli kulkee missä tahtoo.


Henna


Kuvien taiteilija: Ben Heine

Kommentit