Avokadoja ja pääskysiä
Olemme eläneet viimeisen viikon mökillä rinnakkain pääskys- pariskunnan kanssa. Aluksi ilmassa oli hiukan epäileviä ja tutkivia katseita sekä villejä syöksyjä kohti päitämme, mutta loppujen lopuksi päädyimme rauhaan ja yhteiseloon. Onhan sellainen helpompaa ja mukavampaa.
Olen nukkunut myöhään, saanut kaloja, nähnyt kiiltomadon, säikähtänyt lintua huussiin mennessä, saunonut joka päivä, kilpaillut telkkien kanssa sukeltamisessa, ollut hiljaa, rauhoittunut veneessä, melkein kaatunut veneestä, tullut sateen yllättämäksi, maannut riippukeinussa ja monia muita asioita.

Niin ja tietysti grillannut. Grillissä on paistunut erilaisia herkkuja ja tämän kesän uutuutena testasimme grillattuja avokadoja. Miksi päätyä aina makkaraan tai perunaan, kun vaihtoehtoja on kamala määrä? Avokadon kanssa sopii varmasti vaikka mikä, mutta tällaisella reseptillä me herkuttelimme:

Halkaise avokadot ja poista siemenet.
Käytä grillissä parin minuutin verran.
Murskaa fetajuusto, punainen paprika, cashewpähkinät sekä paloittele ruohosipuli.
Sekoita keskenään ja laita avokadon sisälle.
Purista päälle reilusti sitruunaa.
Valmis!Nämä herkut ja itse kalastettu ahven - ei paremmasta väliä. Eikä maisemassakaan ollut valittamista.
Hyvä oli olla mökillä, nyt on hyvä olla kotona. Lauantai- iltaa ystävät!


Henna


p.s. Liity blogin lukijaksi, ohjeita täällä!

Kommentit

  1. Löytyipä kivan näköinen ja oloinen blogi, alan mielenkiinnolla seuraamaan :) Ja nuo grillatut avokadot pitää ottaa testiin ehdottomasti seuraavalla grillikerralla!

    VastaaPoista
  2. Hei ja kiitos! Mahtavaa, kun tänne eksyit. :) kannattaa kyllä testata nuo, avokadot on hyviä näköjään missä muodossa vaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti