Betonia


Niin kuin olette varmaan jo tähän mennessä huomanneet, tykkään aika kovasti kontrasteista ja vastakohdista, tämä pätee myös sisustuksessa. Tänään samalle pöydälle pääsivät romanttinen pioni sekä Marimekon kauniit ja värikkäät astiat ja liina. Näille kaunottarille kontrastiksi löytyivät betoninen maljakko ja tuikkukippo. Betonin hienostelemattomuus vetoaa ja tuo kivaa särmää.

Nämä astiat ovat siis Anu Penttisen Marimekolle suunnittelemaa Sukat makkaralla- sarjaa. Rakastan niiden mutkattomuutta ja sitä, että ne sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Itse asiassa ne tekevät arjestakin vielä vähän enemmän juhlaa! Tätä suupuhallettua lasia löytyy monissa herkullisissa väreissä.

Hei, nyt on muuten vielä käynnissä Tampereen Kukkaisviikot! Tänään ja huomenna on Keskustorilla mahdollista käydä penkomassa Kukkaiskirppiksen antia klo 11-17. Itselleni tulee aina Kukkaisviikoista mieleen omat polttarini, kun niitä pari vuotta sitten vietettiin Kukkaisviikkojen aikaan. Tulevaa morsmaikkua kuljetettiin pitkin kukkivaa Tamperetta ja päivä oli niin kovin valoisa. Eikä tämä johtunut pelkästään silloin helottaneesta auringosta.

Hyvää maanantaita ja erinomaisia kirppislöytöjä toivottelen! Erityisesti kaikille, jotka viettävät nyt polttareitaan.


Henna

Kommentit