Matkalla - Floridan länsirannikolla


Meksikonlahden rannoilla oli ihanaa. Merivesi oli oikeasti lämmintä ja mies sanoi, että se oli hänelle jopa liian lämmintä, ei muka raikastanut. No minulle kelpasi mainiosti! Olimme pari yötä Fort Myers Beachillä Naplesista pohjoiseen ja pari yötä Clearwater Beachillä Tampan lähellä. Nämä päivät menivät rennossa ympäristön tutkimisessa ja rannoilla. Kamera pysyi paljon laukun pohjalla, sillä keskityin lähinnä siihen minkä jäätelön valitsen ja mikä on kummallisin simpukka. Kiperiä kysymyksiä ja tärkeitä valintoja.

Pari perinteistä auringonlasku- kuvaa kuitenkin löytyy, sillä täällä saimme ihailla kaunista auringonlaskua, jollaista itärannikolla ei ole mahdollista nähdä. Oli rauhoittavaa käyskennellä mukavasti viilentyneessä illassa ja katsella rannalla kuljeskelevia ja laskuveden aarteita etsiviä ihmisiä. Joillekin tämä oli arjen elämistä, meille niin oudon ja erilaisen arjen, mutta jossa saimme hetken olla osana.

Reissussa tykkäsin heilua näin; maksimekko arkeen ja vähän hienompaan menoon, turkoosit korvikset eikä meikkiä tai ihmeellisiä vaatteita tarvittu, tukka nutturalle kuumuuden pakottamana, helpot sandaalit mihin vaan.


Mukavaa lauantai- iltaa ihmiset!


Henna


mekko / Minimum, sandaalit / Esprit, korvikset / Uhana Design

Kommentit