Kello- haaveita


Niinhän ne koulut taas alkoivat ja eilen aloitti koulunsa iso joukko pieniä ekaluokkalaisia liian isoine reppuineen. Kyllä siinä minusta on jotain suloisen liikuttavaa, kun ensimmäisen kerran asetetaan tarkkaan valitut kynät ja penaali pulpetille, vilpittömän innostuneina aloittamaan jokin, mistä on pitkään kuullut puhuttavan, mutta mistä ei oikein mitään vielä tiedetä. Ensimmäisellä luokalla sitä ei vielä ymmärrä, kuinka pitkä koulutaival on alkamassa, mutta tässä vaiheessa sen näkee ja tajuaa, että kylläpä sitä itsekin on monen monituista vuotta tullut pulpettia kulutettua.

Minäkin olen taas palannut töihin ja aikataulut tönivät alleen loman mielivaltaisen haahuilun, joten kello on tullut välttämättömäksi kanssakulkijaksi. Ja näin hiukan kökön aasinsillan kautta pääsen aiheeseen - meillä ei ole seinäkelloa! Hyvin olemme pärjänneet ilmankin, mutta toisinaan se olisi kätevä peli. Rehellisesti kuitenkin myönnän, että syy tähän innostukseen hankkia seinäkello on kuitenkin se, että eteeni on tullut viime aikoina paljon erilaisia ja toinen toistaan kauniimpia seinäkelloja ja olen tajunnut, että hyödyn lisäksi kello voisi toimia kivana osana sisustusta.

Minä etsin jotain kaunista ja yksinkertaista ja tässä on muutama ehdokas.Ensimmäisenä Menun Steel Clock- kello. Kello on ihanan yksinkertainen ja se löytyy monissa väreissä, joista minua eniten miellyttävät vaaleanharmaa ja tuo kaunis vaalea keltainen. Kello löytyy myös pöytäkellona.
Tämä viileän tyylikäs Marble seinäkello on myös Menun mallistoa. Materiaalina on ylellinen marmori ja kello löytyy myös vihreänä ja valkoisena. Minä käännyn valkoisen puoleen, josta kivasti erottuvat nuo messinkiset viisarit.Kolmantena Georg Jensenin HK- kello, joka on suunniteltu jo vuonna 1978. Kupari tuntuu olevan minulla ikisuosikki, joten tämän edessä ei tarvinnut kauaa arpoa. Kelloa löytyy myös teräksen värisenä ja parissa eri koossa.

Näitä oli helppo keräillä listaksi, mutta vaikeampaa onkin sitten päättää, että mikä miellyttää eniten. Mille sinä antaisit äänesi? Ja millaiset kellot koristavat teidän kotianne?


Henna


kuvat: www.finnishdesignshop.fi

Kommentit

 1. Ekan ja vikan kuvan kellot ovat suosikkini. Tosin ekan kuvan kelloista tulisi vaikeus valita väriä ;)
  Hauskaa viikonloppua!
  Noora/ www.noorajatuukka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, nuo on kaikki aika herkullisia. :) hauskaa viikonloppua myös sinne!

   Poista

Lähetä kommentti