Pahvisia eläimiä ja ihmisiä joita emme saisi kiinni


On noi vaan kovia mimmejä ja herroja tuolla telkkarissa, kun maailman parhaan tittelistä kisaavat. Tämä vapaa ja sateinen sunnuntai on ollut omiaan kotona pötköttelyyn ja MM- kisojen seuraamiseen. Ihailen ihmiskehoa ja mielenlujuutta, joka yleisurheilukisoissa säteilee sekä sitä, kuinka yhä vaan urheilijat saavuttavat omia ennätyksiään ja jopa tuloksia, joita kukaan muu ei ennen ole saavuttanut. Onnea vaan Ashton Eaton, tuore kymmenottelun maailmanennätyksen tekijä!
Meidän lajimme on tänään ollut kuitenkin muistipeli; eräänlainen pikamatka sekin, ei niinkään kestävyyslaji! Joo, ei ehkä ihan yhtä kuntoa kohottavaa kuin nuo televisiosta ihaillut lajit, mutta ainakin tämä muistipeli on äärimmäisen söpö ja turkoosi sekä sopii tähän voimien keruu- päivään. Muistipelin takana on &BROS, suomalainen yritys, ja meille tämä peli ilmaantui mieluisana tupaantuliais- lahjana - kiitos vaan! Korttien eläimet ovat Elisa Konttisen käsialaa.
Tänään suosikeikseni nousivat sympaattinen karhuherra kauluksineen sekä supikoiraneiti, joka oli laittanut kaulaansa suloiset helminauhat sunnuntain kunniaksi. Miikka koki sympatiaa rennon saimaannorpan ja MM- kisoihin sopivan Suomi- poron kanssa.

Mikä näistä on sinun suosikkisi? Käy kurkkaamassa kaikki eläimet täältä!

Ainiin ja olen mä myös jotain muuta lajia toteuttanut - nimittäin jonglöörannut! Ostin kolme palloa ja nyt perus pyörittäminen jo onnistuu ja pari temppuakin on kovan harjoituksen alla heh. Kamalan koukuttavaa tämä on. Vähän meinaa astiat ja kitarat olla vaarassa välillä, mutta uutta taitoa kohti!


Henna


Kommentit