Sängynpääty vanhasta ovestaSiinä se on, meidän uusi sängynpäätymme! Vaihdoimme vanhan sänkymme uuteen ja leveämpään ja päädyimme ostamaan runkopatjasängyt. Sänky on nätti ja simppeli, mutta kaipasin jotakin antamaan ryhtiä ja lisää persoonallisuutta.

Viime vuodet on ympäriinsä pyörinyt erilaisia kuvia vanhoista ovista tehdyistä sängynpäädyistä ja pöydistä. Kun itse rupesin ideaa harkitsemaan, niin tuumin, että onkohan tämä jo vähän vanha ja tylsä juttu - kyllästynkö heti? Löysimme kuitenkin vanhempieni vintiltä juuri tarpeisiimme passelin oven ja heitin hyvästit ennakkoluuloille. Ovi on sopivan kapea ja tykkään siinä olevista neliöistä, jotka tuovat tekstuuria ja graafisuutta.


Mieheni hioi oven ja maalasi toisen puolen sekä reunat valkoisiksi pariin kertaan. Päätimme, että emme hio ovea täysin sileäksi, vaan siinä saa näkyä vähän ajan patinaa ja rosoa. Toisen puolen ovesta jätimme maalaamatta, jos tulevaisuudessa tulee fiilis kääntää rustiikimpi puoli. Tällä hetkellä valkoinen puoli vetosi enemmän. Oveen ruuvattiin valkoiset jalat ja se seisoo tukevasti sängyn ja seinän välissä. Nämä hauskat ja kätevät klipsi-lamput löytyivät Ikeasta.


Pidän siitä. Se näyttää juuri sopivan paljon, mutta sopivan vähän ovelta. Makuuhuone kokonaisuutena vaatii vielä hiontaa; tapetti on edellisten vuokralaisten jäljiltä ja seinälle haluaisin jonkun ison taideteoksen tuomaan väriä. Pidän siitä nyt kuitenkin jo paljon enemmän. Uusi päiväpeite on jo tilattu tämän liian pienen tilalle ja jännityksellä odottelen pakettia.


Eikös kauniissa sängyssä näe kauniimpia uniakin?

Henna


ps. Tule seuraamaan blogia helposti Bloglovinin kautta ja Instagramista löydät minut @hennawallin

Kommentit

  1. Ihanan näköinen kyllä! Antaa heti ihan uutta ilmettä sängylle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään kovasti, se on kaunis mutta ei turhan pramea. :)

      Poista

Lähetä kommentti