Suloisen tylsää ja käytännöllistä

Heippa tyypit! Tänään heräsin sateeseen ja ukkoseen ja se oli hyvä startti vapaalle päivälle. Arki on näköjään pyörähtänyt käyntiin ja minä olen hyvin laiskasti jaksanut ja toisaalta ehtinyt blogin äärelle. Arki tuo helposti kiirettä ja stressiä ja silloin yhä enemmän pienillä teoilla ja asioilla on merkitystä. Se, että joku on tehnyt sinulle ruokaa tai vaikka hieroo hartioita television äärellä ovat arjen luksusta ja toisaalta nätti astiapyyhe tai hyväntuoksuinen saippua voivat olla yllättäviä hyväntekijöitä.

Paljon on asioita, jotka ovat välttämättömiä asioita olla ja silloin esteettisyys jää usein toiseksi. Mutta miksi välttämättömän ja käytännöllisen pitäisi olla tylsää? Kaikkea käytännöllistä ja tylsää ei tarvitse piilottaa kaappeihin pois silmistä.

Tässä pari tosi käytännöllistä asiaa meiltä, mutta kyllähän nämä saa hymyn aikaan, eikö?
Muistitikku on hyvä ja usein tarpeellinen joten miksi se ei voisi olla vaikka tämä kaiffari? Tämä Etsyn kautta tilattu Lego- mies jaksaa hymyillä aina - jopa housut kintuissa.
Ivana Helsingin sammutuspeite on saatu häälahjaksi sammuttamaan rakkauden liiat roihut, hihi. Siihen tarkoitukseen en aio tätä käyttää, mutta hyvähän sammutuspeite on olla ja tämän näköisenä se ei näytä yhtään pahalta seinällä.

Löytyykö teiltä jotain tylsän käytännöllistä, mutta niin kivaa?


Henna

Kommentit

  1. Meiltä löytyy rikkaharja, joka miellyttää silmääni suuresti! Se on Anno-merkiltä ja valmistettu puusta ja mustasta metallista, tosi tyylikkään näköinen ja sitä ei tarvitse piilottaa siivouskaappiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä! Monet siivous-tarvikkeet ovatkin niitä, jotka mielellään vaan sysäisi kaapin perukoille. Kiva, että vaihtoehtojakin on. :)

      Poista

Lähetä kommentti