SUPPORT YOUR LOCAL
Rakastan lahjoja, tetysti niiden saamista, mutta lahjojen antaminen on hauskaa! Mieheni luonnollisesti "joutuu" lahjonnan kohteeksi silloin tällöin ja suurelta osin ne ovat pehmeitä paketteja. Hän saa sitten päättää lahjan käytöstä, mutta onneksi lähes aina lahjat ovat mieluisia ja eksyvät käyttöön. Tämä yllä esiintyvä harmaa hihaton on alkukesän ostos ja kivan materiaalin ja mallin lisäksi viehätti erityisesti tuo sopivasti ajatuksia herättelevä teksti.
Tämänkin paidan juuret löytyvät Lahdesta. Lahtelainen lifestyle- myymälä Petit Saint Louis julistaa rekeissään paikallisten liikkeiden ja palveluiden tukemisen puolesta. SUPPORT YOUR LOCAL- tuotteilla halutaan muistuttaa, että pienet ja paikalliset liikkeet katoavat, jos niitä ei tueta. Resepti pienten liikkeiden pitämiseen hengissä ja elinvoimaisina on helppo; käydä niissä ostoksilla.
Vaeltelin tänään kaupungilla ja parin kirpputorin väsyttämänä nälkä vei askeleeni Tampereen Kauppahalliin. Sieltä löytyy kasapäin herkkuja ja lähiruokaa, mutta valinta oli tänään helppo: Support your local - eli mustamakkaraa! Siihen kylkeen herkullinen salaatti ja puolukkahilloa, kuten asiaan kuuluu. Vaikka tuo musta pötkö onkin hyvää, niin esteettisyyden vuoksi kuvasin kuitenkin näitä upeita värejä notkuvia vihannes- ja kukkahyllyjä.


Tampereella SUPPORT YOUR LOCAL- tuotteita myy mahtava vaateliike Inch, mistä tämäkin paita on kotiin haettu. Vähän tekisi mieli hankkia itselleni tuollainen harmaa college-versio! Tuotteita voi ostaa myös Petit St Louisin nettikaupasta, jossa niiden sanoma on kiteytetty näin:

"We appreciate the idea: support your local!
You can support what ever is local to you.
You decide, you choose. Small thing do count."


Jokainen voi tukea sitä, mikä ikinä kenellekin on paikallista. Sinä valitset ja pienillä teoilla on väliä.
Mitä mahtavinta ensimmäistä virallista syyspäivää! Oodi syksylle!


Henna


Kommentit