Syksyn seuralaisetSyksy ja viima tuovat mukanaan kauniit ja värikkäät lentävät lehdet, mutta myös rohtuneen ja kuivan ihon ja huomaan, että hakeudun jatkuvasti rasvapurnukoiden ja öljyjen pariin. Tässä pari itsellenikin uutta tuttavuutta, ja luonnontuotteita!

Madaran ja Noora Shinglerin yhdessä valmistama Pihlaja Daily Defence on hyvä voide kuivalle iholle, joka altistuu vaativille sääolosuhteille. Ja niitähän täällä pohjolassa riittää. Voiteessa on vitamiineja, pihlajanmarjaa ja kosteuttavaa sheavoita ja sitä voi käyttää tarpeen mukaan koko vartalolle. Mun mielestäni tämä sopii erityisen hyvin juuri syksyyn, sillä se on pihlajan tuoksuinen ja värinä loistaa harvinaisen vahva oranssi väri.

Sheavoi on kuivan ja vaurioituneen ihon paras kaveri. Voi on mukavan rasvaista ja paksua, mutta levittyy kuitenkin kivasti ja laitan tätä usein yöksi, jolloin voiteella on aikaa imeytyä. Jos ei pidä vahvoista tuoksuista, niin tämä on hyvä valinta.

Näitä ja muita hyväntekjöitä löytyy osoitteesta http://www.naturalgoodscompany.com/.

Nämä ovat niitä mukavia seuralaisia, harmillisesti usein seuraan tunkee myös syysflunssa ja sen kourissa painitaan nyt täällä. Heinäkuisia ajatuksiani sairastamisesta voit käydä lukaisemassa täältä. Nyt hedelmiä ja nestettä napaan, niin eiköhän tämäkin tauti selätetä! Hauskaa viikonloppua kaikille teille!


Henna


*tuotteet saatu blogin kautta

Kommentit