Amppeli tuli taloonEn ole ennen kokenut halua tai tarvetta ostaa meille viherkasvia roikkumaan katosta. Ehkä se on tuntunut jotenkin vanhanaikaiselta ja mauttomaltakin tai sitten en edes ole tullut ajatelleeksi moista. Vaan niin kuitenkin kävi, että myös tämä asia muuttui yllättäen ja halu sekä tarve syntyivät, kun kohtasin tämän kaunottaren. Siellä se nyt roikkuu meidän olohuoneessamme ja pidän siitä kovin. Amppeli on Bloomingvillen ja se sai syleilyynsä tämän hennon viherkasvin, jonka nimeä en nyt saa millään päähäni. Apua. Päässä pyörii vain postauksen otsikkoon viitaten erään vanhan sarjan nimi: Blondi tuli taloon. Muistatteko vielä; hemaiseva Anu Hälvä ja sarjassa esiintyneen tytön hillitön nauru, se mitä aina piti matkia? Ai että, 90-luku ja lauantai-illat.

Oh. Ajatus karkailee, suokaa se anteeksi. Mutta jos joku muistaa tuon viherkasvin nimen tai haluaa jakaa Blondi tuli taloon- fiilistelyjä, niin antaa palaa!

Viherkasveja on muutenkin ilmestynyt talouteemme kiihtyvää tahtia, pitäisi varmaan yrittää hillitä vähän ja keskittyä hoitamaan näitä jo olemassa olevia. Ne ovat vaan niin kauniita ja jotenkin rauhoittavia.

Tänään me amppelin kanssa nautimme auringosta, minä sohvalla tautia parannellen ja se ikkunassa maailmaa ja valoa heijastaen.


Henna

Kommentit