Kohti rujon kaunista BerliiniäJotenkin siinä vain kävi niin, että klik!- ja lennot Saksaan, Berliiniin oli varattu. Ihanaa. Lähdemme pienelle kaupunkilomalle ennen joulua ja palaamme juuri sopivasti aatoksi kuusen ja joulupuuron tuoksuun. Olemme kahtena edellisenä vuonna tehneet pikaiset visiitit Tukholmaan tutkailemaan naapurin joulua ja tunnelmaa, mutta nyt tuntui, että se kortti on tällä erää katsottu. Oli silti olo, että kiireisen syksyn jälkeen olisi mahtavaa aloittaa joululoma pienellä irtiotolla ja kohteeksi valikoitui Berliini. Rujo ja kaunis, täynnä historiaa ja samalla tämän päivän kuumimpia trendejä.
Olin ystäväni kanssa Berliinissä viitisen vuotta sitten (kylläpä aika rientää!) ja nämä kuvat ovat muistoja siltä reissulta. Kiersimme muutamat kuuluisimmat nähtävyydet ja sitten keskityimme aistimaan tunnelmaa. Luulen, että nyt pysytään samoilla linjoilla.

Mitään ei ole pakko tehdä, fiiliksen mukaan mennään.Onko siellä Berliinin kävijöitä ja löytyykö hyviä vinkkejä? Parhaat brunssipaikat, sivukatujen uniikit putiikit, museot, parhaat auringonlaskut ja live-musiikki- paikat? 

Schönes Wochenende! Viikonloppuja!


Henna

Kommentit

  1. Mä en ole ikinä käynyt Berliinissä, mutta haluaisin kyllä kovasti. Kuulostaa ihanalle teidän suunnitelmat. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Berliini on kyllä vierailun arvoinen. Mä puolestani haluaisin myös Kööpenhaminaan, missä te tuossa taannoin kävitte!

      Poista

Lähetä kommentti