Joulu hiipii meilleJoulu alkaa näkyä kaupoissa jo yllättävän aikaisin, monet valittavat ahdistuneina kesken syksyä ilmestyvistä joulukoristeista ja pauhaavista joululauluista. Itse tykkään joulusta, en niinkään siitä krääsästä ja kulutushysteriasta, vaan fiiliksestä, minkä joulu ja sen odotus tuo. Itsehän siihen voi suuresti vaikuttaa, että kuinka sen joulun ottaa. Pääasia on kuitenkin yhdessäolo ja joulurauha. Kiireisen syksyn jälkeen odotan joululta sitä, että saan loikoilla kuusen tuoksuisessa hämärässä huoneessa, iholla pehmeät ja lempeät vaatteet ja iloita vapaudesta olla laittamatta herätyskelloa.

Aatto ja joululoma menevät pitkälle perheiden tykönä, mutta on kuitenkin kiva laittaa joulua vähän myös omassa kotona. Ei liikaa, en tarvitse ihmeellistä joulumaailmaa vaan jouluisen kodin. Joulukuu vaihtui ja sen kunniaksi vaihtui myös vahtivuoro; kaapin päällä näköttäneet maatuskat tekivät läpystä vaihdon puisten joulupukkien kanssa. Nämä kaverit ovat odottaneet koko vuoden laatikossa ja saavat nyt vihdoin toteuttaa jouluista tehtäväänsä.
Tässä ennen ja jälkeen kuvat. Ei mikään radikaali muutos, mutta askeleen lähempänä joulua ollaan! Maatuskat olen löytänyt kirpputorilta ja joulupukit ovat tuliainen Tukholmasta Beyond Retrosta.Minä ja pukit toivottelemme suloista joulukuuta ja rauhaa joulun valmisteluun!


Henna

Kommentit