Maailman pehmein huivi BalmuiriltaNiin, se tavallinen tarina; alussa lähes viaton ajatus lähteä katsastamaan alennusmyynnit löytöjen toivossa ja lopputuloksena kotiin hiipiminen mukanaan täysihintainen, hieman kalliimpi ostos.

Näin kävi minulle tällä kertaa, kun eteen osui tämä Balmuirin kid mohair-huivi ja hiplailin sitä kaupassa useamman tovin, ennen kuin rohkenin kassalle. No, olen kuitenkin jo pidempään haaveillut tällaisesta huivista ja saattaa olla, että käytin myös vuoden vaihtumista eräänlaisena verukkeena perustella itselleni tällainen lahja. Oh well.

Alelöydöt on parhaita, mutta ajattelen kuitenkin niin, että parempi yksi hieman kalliimpi haluttu ostos, kuin alesta monta kassillista "ihan jees"- kamaa vain sen takia, että "nyt on halpaa".
Huivi on tehty angoravuohen ensimmäisestä villasta, mohairista, mikä tekee siitä erityisen pehmeän ja lämpimän. Sen pehmeyden ja löysähkön neuloksen lisäksi miellyin sen kauniiseen harmahtavan vihreään väriin. Kirjoittelin aiemmin siitä, kuinka viininpunainen teki paluun vaatekaappiini ja toinen tällainen uuteen loistoon silmissäni noussut väri on metsänvihreä. Olen ihastellut erilaisia vihreän sävyjä vaatteissa ja asusteissa, joita on tänä syksynä tuntunut olevan tarjolla paljon, mutta mikään ei vielä ollut lähtenyt mukanani kotiin.
Nämä kuvat on otettu uudenvuoden aattona, eipä uskoisi. Nyt on Tampereellakin kauniin luminen maa, mutta tuolloin kimaltelivat ainoastaan kupariset glitter- kynteni, tokihan sellaiset piti laittaa juhlan kunniaksi! Joskus more is more, mutta tässä tapauksessa myhäilin tyytyväisenä tälle mukavan hillitylle, säkenöivälle yksityiskohdalle, joka sai jo päivän kauppareissun tuntumaan erityiseltä. Kaveriksi kynsille kupariset korvakorut Vintage Gardenista.
Tämän huivin sisään on hyvä kääriytyä ja jos ne lehtien lupailemat Siperian pakkaset tulevat, niin olen valmis. Ehkä pitää silti kaivaa kalsarit ja aluskerrastot valmiuteen. Miikka tuossa juuri totesi, että: "Ei ole kylmä, on vain tyhmästi pukeutunut." Viisas mies.


Ai niin, Balmuir on suomalainen firma! Onko sen tuotteet teille tuttuja? Entäpä mikä on sinun kikkasi pakkasia varten? Ässää hihassa (tai kaulassa hehe) kylmyyttä vastaan?


Hennatakki / Minimum, mohair- huivi / Balmuir, villapaita Stay (Carlings), farkut / Levis, kengät / Noa Noa, korvakorut / Vintage Garden

Kommentit

  1. Ihana huivi! Hyvää uutta vuotta 2016, Henna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna ja ihanaa vuotta myös sinne! Toivottavasti nähdään pian. :)

      Poista

Lähetä kommentti