Uudenvuoden salaattiMahtavaa tätä vuotta! Olkoon se meille kaikille lempeä. Uusi vuosi vaihtui ystävien kanssa Tampereella hyvän ruoan, juoman, lautapelien ja Ratinan ilotulituksen merkeissä. Sädetikkujen polttaminen unohtui ja tinaa ei valettu tänäkään vuonna, mutta naurua riitti ja ilotulitus näytti entistä paremmalta, kun oli pieni pakkanen. Pojat tekivät ihan älyttömän hyvää lihaa ja lisukkeeksi väkersin simppelin salaatin, mikä on ollut meillä tämän talven hitti. Tässä teille ohje, tai no paremminkin vain yhdistelmä mahtavia makuja!

Etsi kaupasta parhaat yksilöt:

Avokadoa
Päärynää
Granaattiomenaa

paloittele hedelmät, tongi granaattiomenensiemenet tyylilläsi ja väistele roiskeet, yhdistä aineet ja purista päälle sitruunaa.

Siinä se! Huumaavan hyvää.
Tuli mieleen näin uuden vuoden alkajaisiksi myös kysellä teiltä toiveita ja palautetta blogin suhteen. Mikä kiinnostaa, mistä haluaisit lukea, mistä et niinkään? Onko blogin ulkoasussa tai käytössä jotain parannettavaa, jotain mikä häiritsee? Kommentoikaa rohkeasti ja myös osoite kaikuvana@gmail.com on käytössä. TÄÄLTÄ vielä ohjeita blogin seuraamiseen.

Meillä pyykkikone pyörii, kynttilät palavat ja kuusi varisuttaa neulasiaan. Kai siitä pitää kohta tämän vuoden osalta luopua, se on täyttänyt jouluisen tehtävänsä. Koreilkoon vielä tämän illan lauantain kunniaksi. Minä keitän nyt teetä.

Henna


Kommentit