Hyvää ystävänpäivää! - koska miksi ei?


Oh! Kylläpä aikaa on vierähtänyt taas tovi, kun täällä olen viimeksi kirjoitellut. Mutta se on se elämä. Yllättää ja mustasukkaisena iskee väliin ja taistelee meidän ajastamme - ja kyllähän sen ajan mielellään antaa. Ja viimeisen viikon sen ajan on kyllä vienyt tämä vietävän sairaus, joka iski mut sohvaan vilttien alle ja netflixin armoille. Onhan sekin osa elämää ja vanhoille romanttisille komedioille on paikkansa, mutta nyt kun sairaus alkaa taittua ja näen kevään pölyisten ikkunoiden läpi, niin nämä kuvat ovat nyt sitä, mitä minä haluan!

Naistenpäiväkin vierähti. Onneksi myös tänään voin toivottaa upeaa naistenpäivää upeille naisille! On kyllä mahtavaa olla nainen, värikäs, intohimoinen ja usein myös vähän vaativa. Erityisesti toivotan tänään hyvää naistenpäivää ihanalle ystävälleni Hannalle, joka vietti meillä kaksi yötä, kun minä makasin kylmä kääre otsallani kuumehouruissa. Ei mennyt ihan niin sanotusti suunnitelmien mukaan tämä vierailu. Olin ajatellut jotain ihanaa brunssia, ehkä kirpparikierros ja keväisen Tampereen aistimista. Todellisuus oli vähän houreinen emäntä kalsareissa ja kaksion ihmeellinen maailma. Mutta kumma kyllä, ystävän kanssa huonokin tuntuu monesti paremmalta. Miikkan ollessa töissä Hanna jaksoi hakea meille noutoruokaa, katsoa elokuvia toisensa perään, jutella ja olla juttelematta. Sellaisia on ystävät ja ehkäpä toivotan samalla kaikille myös hyvää ystävänpäivää! Koska - miksi ei?
Maailma, vielä vähän voimien keräämistä ja olen siellä! Ensi viikolla olisi jo tarkoitus tallata Barcelonan katuja. Siihen asti tuijottelen näitä kuvia ja mietin hyviä juttuja. Peace.

Henna


kuvat: pixabay

Kommentit