Kun ruoka nyt vaan on hyvää


Mun mielestäni hyvään lomaan kuuluu ehdottomasta hyvä ruoka. Barcelonassa tarjontaa riittää ja niissä voi sitten seikkailla oman mielen mukaan. Me emme ottaneet hotellin yhteyteen aamupalaa mikä osoittautui hyväksi ratkaisuksi, sillä söimme joka päivä mahtavia ja monipuolisia aamupaloja ja brunsseja eri paikoissa. Iltaisin sitten viihdyimme tapaksien, sushin ja muun hyvän ruoan parissa. Tässä pari vinkkiä nälkäiselle vaeltajalle Barcelonassa!


BRUNCH & CAKE

Paikan nimeltään Brunch & Cake bongasin ennen matkaa jonkin blogin kautta - ja niin oli tainnut tehdä muutama muukin. Väkeä nimittäin riitti ja ennen pöytään pääsyä saattoi joutua odottamaan jopa puoli tuntia. Täytyy kuitenkin sanoa, että se kannatti. Ruoka oli laadukasta ja monipuolista sekä ihanan raikasta! Tuoreita hedelmiä, pähkinöitä ja hyviä raaka-aineita. Syömään pääsi sisään tai ulos ja ei tuo jonottaminenkaan lämpimässä kevätauringossa haitannut. Olin innoissani ruoan maukkauden lisäksi myös siitä, että se oli kauniin visuaalista, kokonaisvaltainen elämys.

COSMO

Cosmo löytyi sattumalta, saman kadun varrelta kuin Brunch & Cake. Söimme siellä herkullisen aamupalan ja viihtyisyyttä lisäsi ehdottomasti myös se, että paikka on samalla galleria. Ympäristö olikin kaikin puolin mielenkiintoinen ja tunnelma jotenkin kivan leppoisa.

Ai että. Mä olen kyllä ihan kahvila-ihminen, eipä käy kieltäminen. Onneksi Suomesta ja Tampereeltakin löytyy persoonallisia kuppiloita ja ehkäpä kesää kohti mennessä koko kaupunkikulttuuri elävöityy ja ihmiset kömpivät talvi-koloistaan. 

Mikä on sun lempi-kahvilasi Suomessa? Mä otan vinkit talteen, sillä aina on tilaa uusille helmille!

HennaKommentit