Kun pikkuveli ei ole samaa mieltäAjatus kävelystä kauniissa puutarhassa kirsikankukkien loistossa kuulostaa hyvältä. Mukava, seesteinen hetki, jolloin kuumin aika päivästä on jo väistynyt, mutta aurinko silti vielä valaisee erityisellä sävyllä ja heittää maahan pitkiä varjoja. Mikään ei häiritse, olla tässä ja nyt. Niin. Saattaisi toimia jossain Jane Austinin romaanissa, mutta niin kuin tiedämme kaikkihan ei aina mene niin kuin ajattelee. Aistikkaiden kuvien metsästäminen päättyi tällä kertaa lyhyeen, sillä yllättävä käänne vaani marjapensaassa vesipyssyn kanssa.
Vesisotaanhan se päättyi ja kun vesipyssyt eivät enää riittäneet, haki pikkuveljeni puutarhan vesiletkun. Ei voi kuin fiilistellä. Fiilistellä nuorimmankin sisaruksen kasvamista ja sitä, ettei silti ole liian iso vesisotaan. Fiilistellä sitä, että vesisota voitti hyvät kuvat.

Voi olla, että muutama muukin kastuu tänään, jos Suomi voittaa jääkiekon MM- kultaa ja torin suihkulähteet kutsuvat. Minä tuuletan maltillisen riemukkaasti omalla parvekkeella. Tai mistäs sen tietää. Jännittävää iltaa - jääkiekon parissa tai muuten vaan.

Henna

mekko: Madewell

Kommentit