HuoltoaTuntuu, että olen vähän huollon tarpeessa. Tiedätkö, se fiilis, kun tuntuu, että on vähän rempallaan eikä olo omassa kehossa ja mielessä ole ehkä niin hyvä kuin voisi olla. Nyt on onneksi edessä pitkä loma ja  ajattelin aloittaa lomailun pienillä huolto-toimenpiteillä. Pidemmällä juoksulla tavoitteena ovat liikunnan ja unen määrän lisääminen, sillä uskon, että loppujen lopuksi nämä ovat kuitenkin ne asiat mitkä lisäävät pysyvää hyvää oloa. Kuitenkin pienetkään jutut eivät ole niin pieniä, joten seuraavanlaisilla asioilla aion aloittaa lomani!

Mökki ja sauna

Check. Mökillä ollaan ja kohta taas puukiuas lämpimäksi! Tämä ei kaipaa selityksiä. Mieli ja ruumis lepäävät hiljaisuudessa ja saunan kuumuudessa. Eilen jätin talviturkin järveen sukeltamalla laiturilta pää edellä joutsen pariskunnan lipuessa kymmenen metrin päässä.

Hieronta

Huomenna käy askeleeni tunnin hierontaan, ah! Sieltä lähden toivon mukaan pää punaisena ja kuola sopivasti suupielessä. Totaali rentoutuminen. Aina hieronnassa käydessä miettii, että miksei tätä tee säännöllisesti. Oman kropan huoltaminen ja liikunta ovat avainjuttuja, mutta joskus hieronta on se, mikä saa jännittyneet lihakset rentoutumaan ja mielikin saa rauhan hetken. Jos et ole ikinä käynyt niin mene.


Uudet alusvaatteet

Älä koskaan aliarvioi uusien alusvaatteiden voimaa! Kun laittaa uudet, kauniit alusvaatteet päälle, niin vaikka muut eivät siitä tiedäkään, niin sinä tiedät ja se näkyy. Itse hyödynsin Changen alet ja valikoin kesän värejä.
Varpaankynsien lakkaus

Jalat ovat ihmeissään, kun saavat kuoriutua esiin sukkien sisältä ja hengitellä sandaaleissa. Kesällä pitää mun mielestäni antaa jalkojen ja varpaiden loistaa, sillä kyllä sitä sitten niitä taas talvella ehditään piilottelemaan kalsareiden ja nahkakenkien uumenissa. Joku kiva lakkaus varpaisiin, sandaalit ja good to go.


Tällaisia pieniä hyvää tekeviä asioita loman alkuun. Lisäksi aion elää kuunnellen itseäni ja tehdä sellaisia juttuja mitä tekee mieli. Ja olla tekemättä mitä ei tee. Ei pitäisi olla vaikeaa, vaikka joskus kuitenkin on. Ainiin, lisäksi vielä ihonhoitoa! Siitä kirjoittelen myöhemmin ihan erikseen. Mukavia huoltohetkiä myös sinne! 

Älkää jättäkö niitä hetkiä väliin.

Henna

Kommentit