K A U N I Sta ihoa


Ihoni huutaa kiitosta kesästä ja tauosta raskaista teatteri-meikeistä. Toivotaan, että saadaan aurinkoa vitamiineineen, mutta hankin myös pari uutta tuotetta ihoa hoitamaan.

Mia Höytön Kaunis- puhdistusgeeli

Olen jo tovin ihastellut ja haaveillut Mia Höytön luonnonkosmetiikkasarjasta. Tuotteet ovat laadukkaita, luonnonmukaisia ja kaiken lisäksi tosi kauniita! Nyt hankin itselleni ensimmäisen ja päädyin Kaunis- puhdistusgeeliinSokerista saatava sokeritensidi puhdistaa ihon hellävaroen meikistä ja epäpuhtauksista eikä kuivata ihoa. Aloevera kosteuttaa ihoa ja ruiskukkavesi rauhoittaa. Olen käyttänyt tätä nyt pari päivää ja pidän niin miellyttävän miedosta tuoksusta kuin hyvin vaahtoavasta kevyestä koostumuksestakin, iho jää pehmeäksi ja puhtaaksi. Vau! Käy kurkkimassa Mia Höytön tuotteita ja tarinaa heidän kotisivuillaan!Öljyjä 

Jojobaöljy on mahtava ja monikäyttöinen öljy. Se on hellävarainen ja ravitseva ja voit käyttää sitä niin iholle kuin hiuksiin ja päänahalle. Se sisältää paljon vitamiineja ja myös suojaa ihoa kuumalta ja kylmältä. Kaveriksi jojobaöljylle ostin pienen purkin Frantsilan eteeristä öljyä. Valitsin kaikista huumaavista tuoksuista sitruunan, mikä sopii raikkaudessaan kesän keveyteen. Tätä öljyä kun sekoittaa muutaman tipan pieneen määrään lähes hajutonta jojobaöljyä, saa aikaa ikään kuin hyvin luonnollisen hajuveden, mikä myös hoitaa monin tavoin. Näitä molempia tuotteita löydät eri ekokaupoista, kuten Ruohonjuuresta, mutta myös ihan vaikkapa Sokoksen luontaistuoteosastolta.


Näillä nikseillä tähän kesään! Tietysti myös vähämeikkisyys kuuluu mulla kesään ja tuntuu, että myös yleinen lehtien ja blogien neuvo onkin kesämeikkaajalle luottaa lähinnä huulipunaan.

Miten sinä hoidat ihoasi kesällä?

Henna

Kommentit