Seitsemän tanssivaa naista


Legendan mukaan seitsemän siskosta tanssii vuorilla samalla kun kosija flirttailee heille etäältä vuonon yli.

Okei, tämä täytyy nähdä.

Kajakoimme vesiputoukselle, mikä kuvastaa näiden siskosten hiuksia ja tyydyimme ihailemaan kauempaa villiä tanssia. Täytyi olla hurmaava kosija vastarannalla. Huikea oli tuo veden voima ja ne lukemattomat pienet purot ja uomat jotka virtasivat jostain vuorilta.
Norjan nähtävyyksiä voi tietysti tutkia ihan vapaasti seikkaillen tai sitten voi valita erilaisia järjestettyjä retkiä ja aktiviteetteja. Me vuokrasimme kajakit Active Geiranger- nimisen firman kautta ja suosittelen kyllä lämpimästi purkkiin pujahtamista! Kajakissa kun nököttää ihan veden rajassa, sulautuu hienosti osaksi kaikkea ympärillään ja voi vapaasti kierrellä rannat ja rantakalliot tai väistellä laivoja ulapalla.
Jotenkin tästä tuli mieleen, että enpä ole ikinä ollut suppaamassa! Juu, täysin eri laji, mutta vesi yhdistää! Tuo viime vuosien trendilaji on jotenkin ihan mennyt minulta ohi, vaikka itsekin asun täällä järvien ympäröimänä. Täytyy varmaan yrittää päästä laudan päälle keikkumaan vielä tänä kesänä! Siihen asti tuijottelen näitä kuvia ja toivon mahdollisimman pikaista vesille paluuta - hiiohoi!

Henna


kuvat: Janne Simojoki / Aamukahvilla (paitsi 3. ja 10.)

Kommentit