Kiva kun kävit!

Haloo! Täällä taas. Ai että kun on ollut intensiiviset viikot muuton ja remontin parissa; sotkua, laatikoita, pölyä, väsymystä - mutta ihanaa. Ja erityisen ihanaa olla nyt omassa kodissa. Vaikka meillä remontti koski kuitenkin suhteellisen pientä asuntoa, niin tuntuu, että ymmärrän nyt vähän enemmän niitä tarinoita remontoimisen haasteista ja siitä, kuinka siihen kuuluu aina pieniä yllätyksiä matkan varrelle. Vaikka kuinka yrittäisi hallita kaikkea. Arvostus ison remontin läpikäyneitä tai oman talon rakentaneita kohtaan on kyllä noussut, kovaa porukkaa!


Evakkomme ennen omaan kotiin pääsyä venyi, sillä tehtaassa, mistä uusi lattiamme tilattiin, oli heinäkuussa huoltokatkos. Meitä ja tavaroitamme pidettiin lämpimästi ja pitkämielisesti muiden hoivissa, mutta voi että, kyllä se oma koti on jotain. Voin myös sanoa, että olen oppinut itsestäni taas kerran jotain:

Tavoittelen joissakin asioissa täydellisyyttä ja odotan, että muutkin tekevät niin.

Olen kärsimätön ja turhaudun jos tuntuu, että asiat eivät etene. Pitää vähän oppia hengittelemään enemmän välillä.

Siinä, että on vahvoja mielipiteitä ja päämääriä ei kuitenkaan ole mitään pahaa. Ehkä se tarkoittaa, että tietää mitä haluaa ja asiat ovat tärkeitä.

Oma koti ja rauha on tärkeässä osassa siinä, että voin hyvin.Nyt kuitenkin koti löytyy vähitellen laatikko-meren alta ja ulkona näkyy ja tuntuu syksy. Oli se kesä onneksi vähän muutakin kuin remonttia, tässä pari kännykkä- räpsyä kesältä.

Hyviä hetkiä, kiitos kesä kun kävit. Vaikka se ei lämmöllä liikaa hellinytkään, otan syksyn riemulla vastaan, sytytän kynttilöitä (ja tänä syksynä myös kaakeliuuniin valkean!) ja uusi pehmeä pipo odottaa kaapissa. Aion rakastaa tätä syksyä ja niinpä se myös ehkä hellii minua.

Henna


Kommentit

  1. Tuli jotenkin todella mukava ja rauhallinen olo tästä postauksesta! Hyvän mielen postaus ja ihania hetkiä kuvissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpa mukava kuulla, kiitos! Hyvää syyspäivää sinne. :)

      Poista

Lähetä kommentti