Vuosi 2017 on täällä!


Hei siellä! Vuosi on taas vierähtämässä uuteen - miten nopeasti se menikään. Tällä kertaa saadaan uuden vuoden lisäksi juhlia 100- vuotiasta Suomea! Onpa kunnioitettava ikä ja hieno synttärisankari.

Vuosi 2016 on ollut monimuotoinen; omassa elämässä on tapahtunut ja paljon on tämä maailmamme saanut kokea ja nähdä tänäkin vuonna. Kulunut vuosi täytti joitakin toiveita ja toisaalta se sisälsi, tavallistakin enemmän, välillä uuvuttavaakin pohdiskelua liittyen elämän valintoihin ja toiveisiin. Näin vuodenvaihteessa jonkinlainen elämän tutkailu kai on vähän juhlien teemanakin, kaiken glitterin ja shamppanjan lomassa, joten mikäs siinä, tehdään se sitten luvan kanssa!

Vuodesta 2016 mieleeni jää erityisesti oman asunnon osto. Remontti oli meille ensimmäinen laatuaan ja olemme olleet onnellisia omassa pesässämme, kuten mummoni kotiamme kuvasi. Isoja juttuja olivat myös työpaikan vaihdos, ensimmäisen läheisen poismenon tuomat uudenlaiset tunteet sekä matka Barcelonaan ja autoilu Norjassa.

Kun mietin alkavaa vuotta mieleen tulee paljon erilaisia pieniä ja suurempiakin toiveita ja tavoitteita; matkustaa, olla enemmän ulkona, lukea enemmän, liikkua enemmän, uskaltaa tehdä rohkeita päätöksiä, nähdä enemmän ystäviä.. Suurimpana ja tärkeimpänä asiana on kuitenkin vähentää huolehtimista ja stressaamista sekä tarttua tilaisuuksiin ja asioihin, jotka tuntuvat hyvältä tai tarpeellisilta. Helpommin sanottu kuin tehty, tiedän. Mutta ehdottomasti yrittämisen arvoista. Enhän halua olla itseni pahin rajoittaja. Loppujen lopuksi emme voi kuitenkaan muuta, kuin toivoa parasta ja yrittää parhaamme. Mukavan armelias ja lempeä ajatus.

Me otamme tämän vuodenvaihteen vastaan rauhallisesti villasukissa. Kurkitaan ehkä väriloistoa Tampereen taivaalla, tehdään gin tonicit ja katsotaan Star Wars. Varsin hyvä suunnitelma.

Kunpa vuosi 2017 olisi hyvä mulle ja sulle.
Olkaa onnellisia ja juhlikaa kunnolla!


Henna

kuva: Janne Simojoki/ Aamukahvilla
Kommentit