Juhannuksen lempituotteet


Pyrin hoitamaan itseäni säännöllisesti arjessa ja rakastan kaikenlaista arkista hemmottelua. Monesti kiireisenä ja väsyneenä ei silti useinkaan ensimmäinen mieleen tuleva asia ole keskittyä ihanan kuorinnan tai puhdistavan naamion tekemiseen, lakkaamaan kynsiä tai laittamaan jalkakylpyä. Mökille tullessa aika kuitenkin pysähtyy ja minulla on ollut tapa ottaa mukaan jotain, millä voin itseäni hemmotella.


Tänä juhannuksena halusin jotakin kunnolla kasvoja puhdistavaa, sillä meikit ovat olleet kovassa käytössä kesäteatteri-töiden takia. Mukaan valikoitui Absolution Le Soin Purifiant- syväpuhdistava ja kirkastava kasvonaamio. Koivunmahla silottaa ja puhdistaa, valkoinen savi imee itseensä liiallista talia sekä supistaa ihohuokosia. Tämä vegaaninen tuote sisältää myös lakritsia, viilentävää piparminttua sekä luonnollista salisyylihappoa sisältävää paju- uutetta.


En ole tähän päivään mennessä löytänyt kasvonaamiota, mikä todella olisi tehnyt vaikutuksen, mutta rakastuin heti tähän raikkaaseen valkosavipohjaiseen kasvonaamioon! Koostumus oli mukavan kevyttä ja helposti levitettävää, se viilensi ihanasti kasvoja eikä jättänyt iholle kuivaa tunnetta, kuten monet savipohjaiset naamiot. En pitänyt kasvonaamiota löylyssä, mutta laitoin sen pitkän saunomisen jälkeen, jolloin ihohuokoset ovat hyvin auenneet. Lisäksi tuoksu oli tosi miellyttävä ja se jäi hetkeksi iholle vielä huuhtomisen jälkeenkin.Saunan jälkeen pari suihkausta lahjaksi saatua ruusuvettä! Tämä on huomattavasti miellyttävämpää, kuin se ruusuvesi, jota lapsena tehtiin kotipihalla; vedessä uitettuja ruusunlehtiä, jotka unohtuivat sinne liian pitkäksi ajaksi ja rupesivat haisemaan hirveältä. No mutta jäljillä oltiin jo silloin..

Aqua Oleumin ruusunkukkavettä voi käyttää hoitavana kasvovetenä, vartalosuihkeena tai huoneilman raikastajana. Ruusuveden sanotaan hidastavan ryppyjen ja juonteiden syntymistä, ja mikäs siinä, mutta minulle tämä oli ennen muuta juhannuksen luomu hajuvesi! Tämän putelin löydät vaikkapa Ruohonjuuresta tai Stockmannilta.


Lakkasin kynteni juhannuksen ja kesän kunniaksi tällä suloisen kesäisellä Kure Bazaarin kynsilakalla ja tämän kevään yllättävä innostus vaaleanpunaiseen näkyi myös tämän kaverin valinnassaKure Bazaar- kynsilakat on valmistettu 85% luonnollisista ainesosista!

Näitä tuotteita saa useista nettikaupoista, mutta itse ostin kynsilakan ja kasvonaamion upeasta tamperelaisesta Keidas by Lumo- luonnonkosmetiikkaputiikista. Samassa yhteydessä on myös ekokampaamo ja ekologinen kauneushoitola. Jos liikut Tampereella, niin kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa!Nukkumaan käydessä ajattelen:
Huomenna minä lämmitän saunan,
pidän itseäni hyvänä,
kävelytän, uitan, pesen,
kutsun itseni iltateelle,
puhuttelen ystävällisesti ja ihaillen, kehun:
Sinä pieni urhea nainen,
minä luotan sinuun.

-Eeva Kilpi-


Henna

Kommentit