Mielen päällä


Viikonloppu! Vaikkakin minun nykyisessä arjessani viikonloppu onkin kärsinyt inflaation, sillä vapaapäivät, viikonloput ja työt menevät suloisesti sekaisin. Kohta lähden viettämään perjantai-iltaa töihin, mutta tässä pari ajatusta tältä viikolta.

Tällä viikolla vaihdoin ihan uudet lakanat ja tuuletin petivaatteet. Se oli vähän haastavaa, sillä koko ajan piti olla valmiina ryntäämään hakemaan peitot, jos alkaisi sataa. Naapurit saivat ilmaista hupia, jos seurasivat puuhiani, ikkunasta kurottelua ja ulkona ramppaamista. Kaikki oli kuitenkin sen arvoista; harva arkinen asia tuntuu niin kivalta, kuin sujahtaa puhtaisiin lakanoihin!

Tällä viikolla töissä annoin ääneni glitteriä rakastavalle yksisarviselle. Välillä freelancerina olo on kuluttavaa, mutta kun työt on tällaisia, niin sitä epävarmuutta ja epäsäännöllisyyttäkin jaksaa hyvin. Kuka nyt ei haluaisi olla yksisarvinen silloin tällöin.

Olen myös miettinyt valkoisia lattioita ja kurkkuvettä. Luonnollisesti. Valkoiset lattiat ovat super kauniit, mutta miten ihmeessä ne pysyvät puhtaina! Meillä on ainoastaan valkoiset portaat ja jo niiden kanssa on tekemistä, ne kun pitäisi imuroida joka toinen päivä. Niin ja sitten se kurkkuvesi. Sitä on kaikkialla ja olen yrittänyt opetella sitä juomaan, sillä kai se on terveellisempää- mutta ei se kyllä hyvää ole.


Kirpputorille pitäisi varata pöytä, mutta sen sijaan olen vain kierrellyt niitä ja tehnyt löytöjä, kuten ihanan mustan samettisen maksimekon. Tilannetta tulisi tasapainottaa. Nettikirppareiden kautta voisi myydä tavaraa ilmaiseksi, mutta enpä taida jaksaa kuvaus-kysymystulva-varaus-toimitus- rumbaa. Perinteiselle kirpputorille riittää hinnoittelu ja sitten voi vain toivoa, että mahdollisimman moni löytää pöydästäni aarteita.

Tiedättekö sen fiiliksen, kun olet ollut treenaamassa ja saunassa ja sitten menet ruokakauppaan. Tulee se kuuluisa jälkihiki, kasvorasva valuu punoittavassa naamassa, ostokset painaa ja mietit miksi päällä on ihan liikaa vaatetta. Yleensä vielä joku tuttu tulee vastaan. Tämä ei onneksi ole vakavaa ja hiki kuuluu asiaan! Jättäisin sen silti mielelläni sinne salille. Sitä paitsi naurattaa ne kuntosalien seesteiset mainoskuvat ja ihmisten freesit salikuvat somessa. En usko pätkääkään! Tai sitten on reenissä jotain pielessä, nimimerkillä "helottava hikipallo".


Tällä viikolla, 11.10. vietettiin kansainvälistä tyttöjen päivää. Sillä halutaan tuoda esille syrjintää, jota tytöt yhä saavat ympäri maailmaa kokea ikänsä ja sukupuolensa takia, sekä toisaalta juhlistaa tytöistä löytyvää voimaa ja mahdollisuuksia. Hyvä kaikki ihanat tytöt ja naiset!

Tällä viikolla olen myös iloinnut taskusta löytyvistä lentolipuista. Siskoni Heidi on Falmouthissa vaihdossa ja päätin ottaa äkillisistä vapaista hyödyn irti ja lähteä meren äärelle hengittelemään Etelä-Englannin ilmaa. Onko Falmouth teille tuttu paikka?

Näillä mietteillä viikonloppuun! Mitä teillä on mielen päällä?

Henna


Kommentit