ÖÖLOOM- oma peite kasvoille


Tavatkaa uusi kasvojeni peite, "face- blanket", niin kuin virolainen Ööloom tuotteensa esittelee! Ja tämä unikaveri tosiaan on "luja ja lämmin, kuten metsurin syleily". Löysin oman pingviinini taannoiselta Tallinnan reissulta Oma Asi- kaupasta. Koimme pingviinin kanssa jonkinlaista yhteyttä, joten se päätyi ostoskoriini, mutta vaihtoehtoja oli runsaasti aina yksisarvisista pesukarhuihin. En nyt voi sanoa pingviinin olevan varsinainen "voima- eläimeni", mutta jotakin kovin sympaattista näissä kömpelösti taapertavissa olennoissa on.


"Ööloom" on virolainen sana, joka tarkoittaa "yökyöpeliä", iltaihmistä. Brändinä Ööloom on eläinystävällinen brändi, joka kertoo käyttävänsä villieläinten ikivanhaa voimaa, koska toisin kuin ihmiset, eläimillä ei ole ikinä ollut ongelmia nukkumisessa. He sanovat, että keskiverto ihminen nukkuu elämänsä aikana yli 22 vuotta ja tämä on liian paljon unta otettavaksi kevyesti! Word.

Ööloomin missio, kutsumus on ihana; he eivät usko, että toiminnallisuus olisi kaikki mitä tulee nukkumis- varusteisiin, vaan me ihmiset tarvitsemme enemmän. Me tarvitsemme pehmeitä arvoja- iloa, rakkautta, vaahtokarkkeja, tyynyjä, halauksia, mielikuvia vauva- hylkeistä ja onnellisuudesta. Tämän takia he yrittävät kertoa tarinan jokaisen tekemänsä tuotteen yhteydessä. He myös haluavat lempeästi huvittaa ja sehän ei ole koskaan huono.


Joskus pelkkä silmien sulkeminen ei riitä, vaan tarvitaan jotain lämmintä ja pehmeää lempeästi eristämään kylmältä ja valolta ja ohjaamaan unten maille. Ehkäpä tämä pingviini takaa minulle mahtavat unet myös lähestyvällä yölennolla?

Kauniita unia. Herättäkää, kun on loma.

Henna

Kommentit