Ajatus tälle vuodelle


Vähän paleltaa, kun katselen näitä vuodenvaihteessa otettuja kuvia ja nyt ulos lumiseen maisemaan. Eilen oli yksi tämän vuoden tähän mennessä kylmin päivä ja mietimme, että lämpötila reissun kuumuudesta nykyiseen on vaihtunut noin neljälläkymmenellä asteella! Enpä tainnut tehdä uudenvuodenlupausta ollessani näissä kuvien maisemissa vuodenvaihteessa, vaikka kaikenlaisia toiveita toki pyörittelin mielessäni ja heitin jokusen ehkä ilmoillekin. Toiveet ovat hyviä, toivossa on niin sanotusta hyvä elää. Mielessä on kuitenkin pyörinyt Arianna Huffingtonin mietelause:

"Life is a dance between making it happen and letting it happen."

Tämä lause voisi olla tämän vuoden kantava teema! Liika miettiminen ja suunnittelu ei kannata, pitää osata antautua hetkelle, ottaa vastaan mitä elämä tuo- ja myös toivoa vähän. Toisaalta suunnitelmien tekeminen ja konkreettisten tavoitteiden, pienienkin sellaisten, asettaminen on hyvä. Se tekee meistä aktiivisempia ja tuo meitä varmasti lähemmäs sellaista elämää mitä haluamme elää. Ei siis pelkkää toivomista ja odottelua.Kun näiden mietelauseiden makuun nyt pääsin, niin toinen ajatus mikä netin syövereistä verkkokalvoilleni on jäänyt on ajatus oman potentiaalin rajattomuudesta:

"Your potential is endless."

Miten ihana ajatus. Minun ei tarvitse lokeroida itseäni, ei määritellä. Voin tehdä mitä haluan, käyttää kaikki puolet itsestäni, toteuttaa kaikkia taitojani ja tavoitella ja nauttia kaikista mielenkiinnonkohteistani. Ei tarvitse olla yhtä asiaa, joka olisi "minun juttuni". Minun ei tarvitse valita.

Vähän niin kuin toisena päivänä valinta on ehdottomasti pitkä kukkamekko ja toisena se on tietenkin housut ja t-paita paljetti-vesimelonilla. Ja tänään varmasti jotain aivan muuta!

Näillä mietteillä tähän tiistaihin ja alkaneeseen vuoteen!

Henna


paita / Vero Moda, housut / Minimum, sandaalit / Vogue, korvakorut / Sansibarin tuliainenKommentit