Takki auki ja remontti mielessä


Rännit lirisevät, aurinko sulattaa hitaasti lumikerroksia ja ihmisistä hehkuu se, että he tietävät kevään lähestyvän. Tekee mieli kulkea takki auki ja ilman pipoa, vaikka eihän nyt vielä oikeasti ihan tarkene. Kuljen silti välillä.


Jämähdän helposti talvella samoihin vaatteisiin. Mielikuvitus laahaa ja päivät menevät niissä hyviksi todetuissa vaatteissa- ja takkihan tulee kuitenkin aina kaiken päälle. Onneksi talveksi on löytynyt paljon hyviä luottovaatteita, joita ei harmita käyttää ahkerasti, kuten tämä ihana Puran villapaita. Kevät on kuitenkin saanut penkomaan vaatekaappia, enkä millään enää jaksaisi pitäytyä talvitakeissa. Haluan helmoja, kuoseja, keveyttä! Sitä, että oikeasti tarkenisi paljailla nilkoilla.


Meillä on nyt keittiöremontti alkanut ja koti on myös sen näköinen. Keittiön tavaroita on ympäri asuntoa, oviaukot on peitetty suojamuovein ja tuntuu, että pölyä kulkeutuu kaikkialle, vaikka oikein yrittää varoa. Keittiökoneita ei luonnollisestikaan voi jääkaappia lukuun ottamattta käyttää ja aina kun haluaa vessaan, joutuu kulkemaan työmaan läpi. Eilen satoi pitkästä aikaa kunnolla ja oli ihanaa käpertyä yläkertaan kuuntelemaan kattoikkunoita rummuttavaa sadetta, ympärillä sitä normaalia sotkua eikä remontin aiheuttamaa. Polttaa kynttilää ja katsoa Mad Menia. Unohtaa hetkeksi alakerran kaaos. Nukkua hyvin ja herätä taas malttamattomana sukeltamaan pölyyn osaksi muutosta!


Sillä kaikesta pölystä ja sotkusta huolimatta innostus kuplii sisällä! Lumet sulaa ja meille on tulossa uusi keittiö! Nyt kuljen tyytyväisenä remppa- kuteissa, nuhjuisena ja pölyisenä. Seinän naputtelun ja hyvien tauko-kahvien lomassa haaveilen yrteistä ja kukista, joita aion ostaa uuteen keittiöömme sekä siitä, että ehkäpä sitten, kun remonttivaatteet menevät pesuun, ei tarvitsekaan enää palata talvitakkeihin.

Henna

p.s. Ai niin, blogin ulkonäkö on saanut vähän päivitystä! Suurimpana syynä on se, että nyt myös mobiiliversion pitäisi toimia kunnolla. Fiksailen tätä vähitellen, joten älkää ihmetelkö ja jos tulee jotain huomautettavaa mieleen, niin laittakaa ihmeessä viestiä!


villapaita / PURA, housut / R- Collection, takki / Minimum, hattu / Indiska, kaulahuivi / Marja Kurki,  kengät / Tamaris, laukku / Enzo Rossi, korvakorut / Tuohimetsä

Kommentit