Juhlien jälkeen


Rääppiäiset-  ruma sana, kaunis asia!

Sekä juhlien oleellinen jatkumo. Lakastuneet kukat ja muodottomat kakunpalat ovat muisto juhlista, tärkeä osa juhlaa omalla paikallaan. Kunhan muistaa hengittää likaisista astioista ja täysistä roskapusseista huolimatta. Juhlien jälkeen on ihanaa vetää huppari päälle ja tennarit jalkaan, sutaista tukka löysästi kiinni tai avata nutturaa. Sen jälkeen ajella kotia kohti kesäyössä tai sujahtaa pehmeisiin lakanoihin.


Juhlien laittaminen ja niihin laittautuminen on makoisaa, mutta hetket juhlien jälkeen eivät useinkaan jää häviölle. Usein silloin tuntee itsensä onnellisen raukeaksi, tyylin rennon kauniiksi.

Se on merkki hyvistä juhlista! Olkoon kesäjuhlamme kiellettyjä kireydeltä ja stressiltä ja täynnä kesän magiaa.

Henna

Kommentit

  1. Mua niin harmittaa, kun omien valmistujaisten jälkeen ei saanut kunnollisia rääppiäisiä. Anoppikokelas tiskasi astiat ja pakkasi pullanloput kiireenvilkkaa pakkaseen, kakut se oli mulle asiasta mainitsematta laittanut viimeisten vieraiden mukaan. Oikein hekumoin sillä viimeisellä kakkupalalla, jonka aioin syödä pihakeinussa nuttura auki ja sukkahousut roskisessa, mutta ei sitten. Toinen oli vilpittömästi sitä mieltä, että niin kuuluu toimia, eikä yhtään tajunnut sitä juhlista laskeutumista. Siinä sitten syötiin vähän voileipää iltapalaksi ja aamulla pikkuleipien sijasta suolatonta kaurapuuroa. Mut mikäpä siinä, juhlat oli mukavat, ja kukat sentään sai olla maljakossa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, ymmärrän hyvin sun fiiliksen! Eihän niistä juhlista heti kuulu päästä eroon. :) mutta pääasia silti, että oli hyvät juhlat ja jatkossa sitten rääppiäisiä tämänkin edestä!

      Poista

Lähetä kommentti